this is my life

rätt bra låt dedär... hade hellre sett att eric saade och manboy vann hela skiten! men jaja jag är glad att det blev anna och inte salem.

har vart väldigt dålig uppdatering här... så ska väll försöka sammanfatta det mesta som hänt. i fredags så var det några i klassen som spela upp sina låtar som dem övat in. vi gjorde tyvär inte det men jag tror att carro har bilder och möjligtvis lite videosar från de. hon kanske kan lägga upp något :)

igår köpte jag en vår/sommarjacka på hm för bara 99 spänn, det var 100kr rabatt på alla jackor så jag passade på. och idag var jag på stan och tog en fika med carro och fick även med mig en jeansskjorta och ett bälte med typ nitar på.. men har inte testat bältet ännu så kanske byter det till något annat om det inte passar.

just nu rullar bruce den allsmäktige på tv:n här hemma. ska väll ta och byta om och fixa mej sen sova. kanske kolla klart filmen först.. beror på om jag orkar. kan lägga in bild på grejerna så fort jag får tillgång till en bra kamera.

och på tal om det så ska jag önska mej en kamera i födelsedagspresent och får jag inte det så ska jag väll se till att köpa en. så det blir lite mer bilder i mina inlägg.

c i a o o o !
/rebecca

Kommentarer
Postat av: matilda

så har vi varit på fest också:d

2010-03-13 @ 22:50:12
URL: http://triobloggen.blogg.se/
Postat av: rebecca

japp, men det har ju redan carro skrivit :P

2010-03-13 @ 23:04:27
URL: http://triobloggen.blogg.se/
Postat av: matilda

juste;)

2010-03-13 @ 23:20:09
URL: http://triobloggen.blogg.se/
Postat av: Patrik Arnesson

Ditt inlägg är nominerat till Best Of Buzz av användarna på EventBuzz, får du flest röster vinner du 5000 kr!

2010-03-15 @ 16:27:52
URL: http://www.eventbuzz.se/buzz/best_of

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0