i don't believe that anybody feels the way i do about you

kommer ni ihåg high on life? med henok achido. eller vad vet jag, ni kanske lyssnar på den nu.. iallafall, sitter jag och lyssnar på den nu. jag får bla farmville upp i huvudet, haha? måste ha lyssnat på låten när jag spela det.

när jag kom hem åkte vi till mig låtsasmamma, & vi allihopa åkte till djäkneberget. har massa finfina bilder därifrån men jag orkar inte nu, alltså lägga in dom på datorn.
sen vid halv tio åkte jag moppe till mamma, hon hade typ inte sätt den :)
jajaja, godnatt!

förresten, big big world - emilia = (y)
hajdo. caroline



matilda

skolan idag va väll helt okej, rätt slappt. Tack gode gud att Anna va sjuk så de inte blev någon engelska.
Drog till stan med carro efter skolan, sen träffa vi mandy, erika och alice och gick runt me dom. sen drog alice och carro så kom becca. Köppte med mig en tröja och armband, som jag skulle ha imorn på valborg. Mina paljett leggings har kommit, såklart va dom inte alls bra, satt helt knas. så nu får jag försöka använda min braiga fantasi och komma på nåt annat jag ska ha på mig.. drygt!

ska kolla på tv nu sen sova, ser fram imot imorgon faktiskt,
FREDAG, tagga! :D

hare!


en döskalle ring rikare

tjeeeeeeeenaretjenare!
ska precis traska upp till mitt rum och sova. är hemma hos mamma nu, ska ju vara här i helgen. fast åkte hit en dag tidigare. so redovisningen i skolan idag gick väll helt ok. sen åkte jag hem efter skolan, packa och sen kom mamma och hämtade mig. vi åkte hem, sen tog jag cykeln ner till stan där jag träffade erika, matilda och mandy. vi gick runt en stund sen åkte vi alla hem. jag fick iaf med mig en döskalle ring hem. rätt så snygg tycker jag nog!

nej nu är det time to go to bed! trotsallt fredag och valborg imorgon så det är väll bäst att vara utvilad!
see you tomorrow, rebecca

m

varje gång ens bästavän säger nåt ska man inte behöva tänka tanken "hon ljuger", helt sjukt att jag varit så blind. Vet inte vad jag ska göra? uuuusch, du gör de svårt för mig, fasten de är så lätt om man tänker efter..
jag vet hur mke du kan förstöra för mig bara du vill..
tror de inte är bra för någon av oss två att vi umgås..
du vet mycket väl vem du är!!

matilda

nu blir de andra avenyn sen soooooova. Och hoppas på att inte vakna förens på fredagggg :D!
natti!

carrubarru

äntligen, äntligen, äntligen har jag min efterlängtade moppe!!
peugeot vivacity

har inga pic satt de får vänta lix.
haha de rimma
hejs!

rubrik?

becca berättade om dagen, så ja, va ska jag skriva? :)
att jonas iaf räddade min dag, inga lektioner alls! sjukt skönt, och kul att bara umgås me klassen.
Jag och Carro cykla faktiskt till skolan idag, duktigt! :) de är faktiskt en bra bit. Sen drog hon så jag skjusade op hem till hon sen cykla jag hem till mig senare. Har bara städat lite, och nu ska jag fixa och trixa me lite bilder.
Mamma har beställt hem ett par paljett leggings till mig som jag förhoppningsvis kan ha på valborg,
imorn kl 3 är dom här om de inte blir nå jävla krångel.
men ser verkligen inte fram imot imorn, både so redovisningsgrej och engelska NP muntligt, kmr gå skit, men skit samma :))
är sjukt avis på min syster som är i turkiet nu :(( men hon är mer värld att åka dit än jag!
nu tog de slut på fantasi, ska proppa min kamera med gammla fest bilder nu, ciao!
/matilda


systeryster & Liam


onsdag slappdag op

tjenaretjenare! kom precis hem för en halvtimme sen. idag har vi inte gjort särskilt mycket vettigt alls i skolan. vi började med att gå till gympahallen och köra killer-boll sen spela vi pingis, sen gick vi bort till konstgräset och körde fotboll och basket. sen hade vi lunch sen gick vi till vallby frilufts museum haha och kolla på djur och fika sen slutade vi! :)

efter skolan drog jag, op och tilda till superbilligt och op köpte ett lås till sin moppe och jag fixa en skruv till min moppe som jag har tappat. så nu är det fixat! sen åkte vi hem till op, efter ett tag åkte jag och hämtade nordin vid bussen så följde hon med till op. satt och snacka ett bra tag sen åkte vi alla hem. nu är det någon okänd som har ringt mej så jag ska ringa carro och fråga om det är hon. hörs sen!

REBECCA

i'll fight forever to keep you close

heyheyhey
lyssnar på musik jag, för den som ville veta. försöker även skriva så tyst jag kan på tangenterna för far min bad mig stänga av datorn vid elva, haha...nej. låter väl så bra in till han så han störs eller nått.
imorgon är de onsdag, betyder snart helg :):)

på tal om imorgon, nationella prov i engelska.. tycker nästan synd om mig själv redan, fastän jag inte gjort det. ni kan aldrig tänka er hur sällan jag pratar engelska haha!
nu ska jag sova, eller ja.. snart
hejs!


just nu kmr musiken häärifrån sörrni! tihi
/caroline

beckyyyy 16 bast.

grattis i efterskott!! :D:D

fin bild, fina minnen. de får vi bjuda på för du har faktiskt fyllt år :D

hoppas du fick en bra födelsedag, fast vi fick kvarsittning och massa shit. älskar dig lillen :D(L)

/din mattiiii tihi :D

skola kolatårta finavänner barkarö

tjenamittbena! sitter och lyssnar på kenring för tillfället. och nyss lyssnade jag på en annan bra låt, med markus krunegård - jag är en vampyr. super! datan börjar nog snart om nån månad att sjunga på sin sista refräng. förhoppningvis håller den till jul så får jag önska mej en ny. råkade ha sönder en av tangenterna för nån dag sen, och nu helt plötsligt så börja mitt mellanslag bli skitsegt. man får verkligen trycka ner den. sen är den ba alltmänt seg och börjar krångla med lite allt möjligt.

orkar inte skriva så mycket om skolan, var väll som vanligt. sen åkte jag och tjejerna till stan, vasaparken. lite fler folk kom dit och vi firade lite med tårta och dricka. som tjejerna så gulligt fixat! TAAACK! :D

nu har jag precis setat och läst om sony's aino.. typ recensioner. verkar som en hel del haft problem med touchen typ att den krånglat och så. men rätt många var typ nöjda ändå. men att det typ kanske skulle komma nån uppdatering man kunde fixa senare så att den funkade bättre och snabbare. men är ändå riktit sugen på en.. så kanske blir en sånn när barnbidraget ramlat in.


nej nu ska jag ta en dusch sen kolla runt på lite kläder och sånt!
hare fint, ciao! REBECCA_coolGIRL_94


2 timmar och 8 minuter kvaaar...

tjeina people! kom precis hem till pappa igen efter att ha vart hos mamma hela kvällen och blivit firad. fyller ju nämligen 16 imorgon. och jag ber till gud att jag slipper firande i skolan.. inget jag gillar så starkt. men jag antar att mina fina vänner ställer till med nån vacker sång. men ja.. det blir som det blir. man fyller ju iofs bara år en gång per år så man får väll passa på.

nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova. och hoppas på en fin väckning imorgon bitti... nej nu måste jag kila. men här är dagens vill ha iallafall: superfina om jag får säga det själv, från lindex om nån ville veta! ciao/ rebecca_16barre_tomorrow!


matilda

har inte bloggat på as länge känns de som, men ska försöka komma igång igen :)
har haft lite krångel hit och dit med internet, men nu funkar de som de ska igen.
hörs!

lördagkväll 23:25

vi åkte ner på stan, till caféstugan.. matilda käka lite medans jag & becca hade lite picnick. senare tog vi en cykeltur uppåt, på väg hem igen träffade vi marcus&dennis och elsa med vänner :)
nu är vi hemma, jag och roobie. matilda åkte hem till sig.
nu ska jag väcka liv i rebecca, hon kommer bita mig.. på riktigt
tjing!



med mina favoriter

sitter för tillfället hos carro med matilda och hon, mina favorittjejer! nu ska vi traska iväg och hämta tjejernas cyklar sen cykla till ängsgärdet och köpa godis. sen drar vi kanske till op elr nått annat..

hörs-senare.pussokram.trion

lördagmorgon 24 april

hej på er! klockan är strax efter tolv och jag ligger fortfarande i sängen.. har legat här ett bra tag. gick upp runt nio och åt frukost sen har sängen och datorn hållt mej sällskap sen dess. har kikat på tre avsnitt av andra avenyn som jag missat. och nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mej sen ringa carro och matilda och höra om vi ska hitta på något ikväll! har inga som helst planer för dagen, vet bara att jag drar in till stan så småning om. men jag uppdaterar nog senare under dagen/kvällen.

juste igårkväll hade jag inget att göra, så jag följde med mamma och co till farmor som fyller år idag egentligen. men åkte dit igårkväll och firade henne, även jag fick lite presenter eftersom jag fyller år på måndag och dem kan inte komma då. så så var det med det! men vi hörs sen..

CIAO.REBECCA

GRATTIS TILL EMMA IDAG!♥

mig låtsas lillesyrra fyllde år idag, 11. vi var där och gav present och fika o lite så :)
sen gick jag med min låtsas lillebror några hundra meter bort där matilda var, filip gick efter tag och jag vid kvart i elva kanske.. kika teve, lyssna på musik och prata - najz

as skönt med helg! imorgon ska jag sova, så länge jag bara kan. har längtat efter det hela veckan, har längtat till att inte bli väckt av något fucking alarm haha!
nu ska jag kika runt på kläder tror jag. sov så gott!

förresten, idag efter skolan/stan var jag på pappas jobb. nån efterbliven radiokanal va igång.. vet inte alls vem som sjöng eller vad låten heter, men en del utav texten gick ungefär såhär:
Han kommer alltid vara viktig,
kanske de bästa som hänt.
han kanske bara var en ängel. som gjort sitt och sedan återvänt
jajaj, tyckte om texten.
gonatt /c

fall for you - secondhand serenade

vecka 18, alltså om sisådär två veckor ska jag ta moppe-körkort!! wohoo, och jag slipper åka dit själv också haha.. op & jag :)

tog hål i örat idag, för andra gången. den här gången blir det ingen inflamation ska jag se till :)
torsdag imorgon, äntligen! betyder snart fredag=helg. åh, jag vill ha ledig, jag vill ha sommarlov! nu.
godnatt


godnatt

hejhejhej! sitter halvsovandes och kollar på kläder på hm.com ska kika lite till sen ska jag sova är supertrött! hitta inga bilder på grejerna jag köpte idag (som vanligt) och kan inte ta egna bilder heller med tanke på att jag inte har någon kamera elr någon vidare bra mobilkamera.

men skinnjackan är iaf en svart bikermodell från hm, tshirten är en helt vanlig vit tshirt fast det typ är som en knut längst ner på den, från gina. jeansen är tighta och ljusblåa från gina.

måste nog sova snart, tjing!
rebecca


19.59 ONSDAG

heeello folks!
kastar in ett snabbt inlägg innan jag byter om och drar mig utåt för en promenad. dagen har väll varit as it should be, precis som vanligt. efter skolan åkte jag med carro, op och nordin till stan. träffa torelli m.flera. där. barnbidraget kom ju igår så jag köpte väll upp typ halva idag. blev en skinnjacka, en vit tshirt och ett par jeans. sen åkte vi alla hem runt sex halv sju.

skriver väll när jag kommit in igen, efter jag gjort mig iordning och de. så kanske jag lägger in lite bilder på sakerna jag köpte. harefint så länge. ciao. rebecca.


kris allen
live like were dying


äntligen

nu har jag äntligen fått iordning någorlunda med texter och färger på designen, nu är det bara massa småfix och en header som saknas. sen så!

klockan är för mycket, dags att sova. men var iaf ner på stan med carro efter skolan, tog en fika elr två och så bytte jag mina shorts jag köpte förra veckan till en mindre storlek.

sovgott, ciao rebecca.

rubrik fattas

tandläkaren gick fintfint. jag var den ända av alla "ungdomar" i väntrummet som hade en vuxen brevid mig haha!
men ja, skiter fullständigt i det.. är man rädd så är man ;)
det vart donken till lunch sen tillbaka till skolan igen.

efter stan åkte jag hem till min låtsasmamma, lite senare till hälla.. ansiktsmask &lite sånt med hem, nicenice.
nu ska jag snart sova. godernatter!
/caroline


TRIOBLOGGEN

hade tänkt ändra designen lite, men orkar inte göra hela idag.. så det får se skit ut ett tag. men ni har iallafall hittat rätt ifall ni inte skulle känna igen er!


ken ring - nu måste vi dra

har fått en ny favvislåt tror jag, nu måste vi dra! den är rätt skön..
dessutom ska jag skriva om ken ring på svenskaarbetet, kan bli rätt intressant i think.

dagen har varit rätt nice, åkte till stan efter skolan. hitta en rätt snygg blazer på hm, som satt som ett smäck! så köper nog den imorgon. åkte hem vid fem, haha typ somna på bussen som jag alltid gör när jag åker hem. är alltid så jäkla trött efter skolan. men av nån konstig anledning så lyckas jag alltid gå av på rätt hållplats och de.

sen vid sju var det dans, rätt kul. hem och käka och duscha, bädda upp sängen och la mig här framför. nu ska jag nog kolla lite kläder och annat stuff på internet sen sova!

hare fint.ciao.rebecca.

har finally insett, det är helt sjukt hur blind man kan bli... att vi inte sett hur sjukt det egentligen är.. när man ställer sig själv den enkla frågan och står utan svar, då borde man börja fundera på hur det egentligen är. börjar fundera på hur man kan beté sig så som vissa gör...



jag.vill.inte

tandläkaren imorron, klockan elva. gulligt om ni skänker en tanke till mig..
tanke på att.. a de kan faktiskt bli min sista syn, min tandläkare som står där böjd över mig.
haha vad hemskt de lät. men ao.. sant ju.

jag är skraj på rikitigt, en av de saker jag är rädd för är tandläkaren.
nu ska jag sova, intala mig själv att jag fixart..
nattinatti

/c a r o l i n e


grooowing like a flower

Tjabba! måste snabba på känner jag.. är jättetrött så jag måste besöka sängen snarast möjligt!
helgen har vart rätt grym, ba glidigt förbi rätt fort men riktigt fint. började helgen med partaj hos tobbe i fredags som blev riktigt bra, hade superkul! 

i lördags segade vi ett tag och vi sprang framotillbaks på malmaberg för att leta efter ett pizzahak som var öppet en lördag klockan 10-halv elva på morgonen, chillade hemma hos carro fram tills 5 då kom mamma och hämtade oss, vi drog till mej. jag käkade, duschade och fixa mej sen drog vi till maja. vi gick mot nån pulkabacke för att möta lite grabbs för grillning, men de började spöregna så det blev chill på majas inglasada och varma altan istället. sen vidare till viktor en stund sen hem.

idag vaknade jag vid elva, gjorde allt dedär som man brukar göra på mornarna sen åkte jag och mamma till erikslund för att köpa present till bror min och kolla mobil. sen fick jag skjuts till maja, carro och tilda kom också dit efter en stund. senare åkte jag till min brors mormor och käkade sen hem till pappa igen.

nu ska jag kolla lite kläder på internet och sen slagga.
hare fint, hörs imorgon!
kram, rebecccaaa

GRATTIS ÄLSKADE CALLE PÅ 9-ÅRSDAGEN!
JAG ÄLSKAR DEJ, MIN.. BROTHER FROM AN OTHER MOTHER!
(den skitungen fick marinblå converse... avundsjuk storasyster! dessutom en sjukt snygg bmx som jag ba måste testa att åka på dem där pinnarna på haha)


katy perry & timbaland - if we ever meet again

wooow vilken dålig uppdatering!
vi var på fest på tidölindö i fredags, en bra&rolig kväll/natt!

i lördags chillidilla vi, på eftermiddagen kom ronja och maja hem till mig där vi alla tre var, och lite senare drog vi till gryta. vi skulle grilla men de blev inte så, vi satt i majas inglasade uterum istället, vi va väl typ tretton stycken.
& idag, då åkte jag & matilda till maja där rebecca var.. var och köpte en dator till maja och lite så :)

ikväll ska jag inte göra nånting, ska packa upp iallafall.. är hos pappa nu.
imorgon ska jag till tandläkarn, skjut mig
hejdå! /carro


hälften utav gänget iallafall ;)

trion

and here we go again, party all night long
hörs imorgon!



godmorgon!

blir så tjurig när de första man ser när man kolalr ut är att de snö/regnar, fyfan!
nu har de slutat iaf (y)
har matte nationella på morgonen, usch!
men ikväll blire fest, TAGGA! :D
vi hörs.

/ matilda

HELLO SUNSHINES!

sitter och kikar facebook och NCIS samtidigt! är faktiskt hemma hos mamsen såhär på en torsdag, riktigt nice. vi har käkat och sen har vi rensat mammas garderob och kastat ut massa gammalt så nu får hon köpa massa nytt :D

som carro skrev så åkte vi hem till henne efter skolan, vi drack te och försökte få in lite matte i skallen (nationella imorgon). sen åkte jag ner på stan vid 17.00 och köpte en skjorta på gina. sen tog jag moppen ut till pappa, packade och drog hem till mamma.

nu ska jag kolla klart NCIS sen så måste jag sooova!
kanske slänger några ögon på mattepappret...
harefint och sovgott, så hörs vi imorn!
rebeccaaa

(hitta tyvär ingen bild på skjortan,
men kanske kan ta en i helgen!)

http://www.childhood.se/



gå in & läs för info!  
snart är några armband på väg hem till mig
/c

my whole crew is like, wow

jag känner de på mig, tror jag.. en förkyldning har hoppat på mig :(
jag har haft ont i huvudet hela dagen, jag fryser nu & ont i halsen är på ingång.. jag hoppas de är bättre imorgon!!

vi drog hem till mig efter skolan, triiion (haha)
imorgon har vi nationella, det kommer inte att gå bra. spelar ingenroll ifall jag har fetaste inställning att jag fixar det, jag kan inte matte. speciellt inte när det är prov, shiiit.
de går i hundra åttio när jag skriver, synd att jag inte har något speciellt att skriva.. skulle vart rätt kul haha.
jag ska dricka min andra kopp té nu, mums
hejdå :*



ett jävla bra tag sen, haha

HJÄLP MIG

tjingtjong! sitter i sängen med datorn i knät och är hyffsat trött. men innan jag somnar blir det förra veckans avsnitt av andra avenyn. dagen har varit toppen! började med skolan och äntligen har klassen kommit fram till ett beslut haha. nu har vi enats om vart vi ska åka och vad vi ska göra på klassresan. tror det kan bli riktigt kul! ja iallafall så tog jag moppen ner till stan när vi slutat och carro, op och mandy kom med bussen. vi gick där ett tag, jag köpte två shorts och la undan en tröja, en skjorta och yttligare ett par shorts (hah, drf rubriken) har fått nått allvarligt beroende av att köpa kläder. hittar massa saker jag vill ha, köper en hel del, för pengar som jag egentligen innerst inne borde spara men kan ändå inte låta bli att köpa grejerna. för dem är antagligen så fantastiska att jag skulle gå med ångest ett bra tag om jag INTE köpte det. aja nog om det.. sen har väll typ carro skrivit om vad som hände sen..

efter föräldrarmötet åkte jag hem, kom hem vid halv nio och stack ut och sprang på en gång så att det inte skulle hinna bli mörkt. sen in och äta, duscha och nu datorn. ska väll ta och borsta tänderna och trycka igång andra avenyn sen sooooova, är så jäkla trött!

men vi hörs väll imorgon, i hope!
ciaooooooo, R


jackan jag och carro köpte för nån dag sen!


if i just had one wish

tjeina! sitter och kollar på greys, rätt bra faktiskt..
efter skolan gick jag och rebecca på stan, vi sällskapade med op och mandy så egentligen gick jag, rebecca, mandy och op på stan idag haha!
sen åkte jag och becca hem till mig, jag åt, sen tog vi el moppo till skolan igen.. föräldrarmöte hih
på tal om moppe.. eftersom jag är född efter 1okt så behöver jag ett förarbevis, och jag har väntat länge nu men dom ska höra av sig i veckan eller nästa om tid!! hoppas :)
ska kolla vidare nu, hejs

/caroline

sjukling

igår fick jag med mig en skinnjacka hem från stan, äntligen. Så hade mamma hämtat skorna också.
Idag har jag varit hemma hela dan, blev inge skola för min del. Har sovit typ hela dan, as skönt. Känner mig lite friskare nu iaf.
Kommer nog inte orka blogga mer idag men kanske :)
hoppas ni mår bra iaf!?

/matilda

jousha radin - you got growin up to do

jag hatar att måla naglarna på fel hand, och att de är en nagellacks fläck på data skärmen(?) jag skulle inte målat naglarna, de blev bara fel.. å, haha :(

skoldagen va bra, prommisen runt skiljebo och hem till pappa va kul, att komma hem va mysigt, att ligga här och lyssna på musik är soft och att snart sova är rätt tråkigt.
ta hand om er :)
/c


prommis

blir ut och gå med carro nu, skiter i att min hals kommer dö. Jag älskar att gå och jag älskar vädret.

/matilda

home sweet home

hej på er! är hemma från alperna resan, det var sjukt bra där borta! snacka om skillnad på skidåkning och skidåkning... går inte att jämnföra med sverige om man säger så.

har sjukt ont i mina ben och fötter och är jättetrött så jag ska väll försöka att fatta mej kort. idag var väll första dagen i skolan efter lovet, det gick väll rätt bra. ny skola och grejer men de funka fint! sluta iaf efter lunch och drog ner med tjejerna till stan, sen var jag kvar på stan ända tills dansen började vid sju. då drog jag dit. så ni kan ju tänka er vilken värk jag har i fötterna och benen efter alla timmar jag och carro traskade på stan. (nu börjar det blir långt här, jaja..) fick iaf med mig en sommarjacka från gina, ett par strumpbyxor med prickar och två par örhängen med mej hem. kan nog lägga in lite bilder på jackan och strumpbyxorna imorgon. nej nu måste jag lägga huvet på kudden!

goodnatt
rebecca


matilda

skola
stan
hem en sväng
gick hem till natha
cykeln till dansen
dans
cykeln hem från dansen
äta
tv
dusch
knarka te
hörde nyss att mina skor har kommit också, ohyyyyes! :))

dagens hiss:
VÄDRET!
Att man kan börja cykla, så skönt!!
Alla mina underbara vänner.

dagens diss:
Att min hals är fuckad, jag låter som en kratta när jag snackar. Och de är inte lätt att låta bli att prata när man heter Matilda. =)
Att vissa tror att dom kan behandla människor hur som helst och sen gång på gång vill dom ha nya chanser. Bara tar allt & alla för givet, FETING DISS TILL SÅNNA!

min data vill inte samarbeta med mig idag så de blir ingen bild.

kramiiiiisar! :*

happy face

vi slutade vid halv ett idag, as nice! sen var vi på stan, matilda gick efter ett tag men jag & rebecca stannade.. tog bussen hem vid sex. Fick med mig en "sommarjacka", present till far och ett par tights :)

nu ska jag måla naglarna sen ta en liten promenad med mamma.
förresten vädret, såå underbart
pysokråm


sommar -nåll nie
/carro

måndagmorgon

alldeles för trött för att blogga igår, ändå somna jag halv tolv(?)
efter några timmars bilresa igår tog vi en prommis jag & matilda, halv nio va klockan typ..

nu sitter jag klar och väntar på matilda! åker till pilträdskolan istället för västerskolan idag, lite konstigt
nej nu måste jag borsta mina tänder haha, ha en finfin dag :) /C

matilda

blev en timme ute me carro, mer elr mindre kanske? skratt & massa prat.
Sen har jag snackat med becca i tellen, oj vad vi har mke att snacka om alltså :D
går ingen buss till skolan så vi kmr i bra tid, så jag och carra tar en buss, hoppar av på stan och köper varm choklad och sen vidare till skolan. HAHA ! :D
min röst har pajjat också, lite smått drygt och låter som en kråka men annars mår jag bra :))
nu äre dax att krypa ner och somna till nåt på tv:n.

godnatt!♥

matilda

nu när som helst är carra hemma, och då blir de en kvällsprommis me hon :))

matilda

hellojsan :D
ååååh vad jag älskar vädret!!
vaknade av att mamma och Liam stampa in och väckte mig. Har nyss varit ute på en liten prommis med natha, liam och mamma :)
inga planer för idag, ganska skönt. Imorn börjar skolan igen, hm lite konstigt kommer det bli att åka till vallby istället för bäckby? och att två från våran klass kommer gå kvar på bäckby, de SUGER!!

Behöver jag ens säga att jag är as glad för att Rebecca och Carro kommer hem idag? LYCKLIG!!:D

nu ska jag fortsätta dunka musik och kika runt på datan, Hare bra!

MCR

lördagsmys..

bilderna bjuder vi på


lördagsmys med chips&dipp och körslaget med min lilla prins Liam. Kan inte bli så mke bättre :))
nu när han har somnat så ligger jag och kikar tv, djävulen bär prada :)
blir nog inge mer inlägg idag, men ni får ha de så bra!!
pussen!

/matilda


matilda

har kikat film och varit hem till min syster en sväng. Nu är vi barnvakt åt Liam, sen kommer natha och sover här.
har nyss snackat med carro, HAHA behövde skämta av mig lite med hon. våran humor är för bra :D

puuuuuuuuss:*


matilda

tog oss ut till skultuna för fest, som tur va kom vi in iaf.. Festen va ju sisådär.. kunde varit bättre :)
vakna med världens huvudvärk, men de är bättre nu iaf. Ska krypa ner och kika film nu.

höres!

matilda

är skit stressad. Blir inga mer inlägg för min del idag.
PARTY HELA NATTEN LÅNG!!!!
hare!

rubriken fattas

ååh ni skulle sätt vädret idag, vi solade i backarna och tyckte livet va underbart ;)
nu sitter jag nästan ny duschad i stugan och uppskattar internet hehe, mottagningen till mobilen här är också konstig.. helt plötsligt bara ramlar de in sms, hm:)

ska sätta mig på alltan nu och sola, Ella hänger säkert också med :) världens sötaste 4åring har jag som stalker haha, skit rolig unge.
längtar tills jag får träffa matilda och rebecca igen!!
höres/carro


matilda


saknar mina tjejer!!

godmorgon

fan va skönt de va att sova ut, vakna typ tjugo i ett.
käkat lite frukost sen har jag inte hunnit med nå mer.
inga planer alls för dagen, får se om de blir fest för min del ikväll eller hur de blir?
inte så jätte pepp nu, men får se hur jag gör.
Nu ska jag lägga mig och kika film tror jag.
Hare bra!!

/matilda


matilda

har varit en riktigt skön kväll, bara slappat & kikat film och så. Nu ska jag kika scrubs sen kmr jag ha somnat taha. Fan mysko att jag inte lyckats vänt på dygnen under lovet.. aja de är bara bra :D

godnatt folket! :*


Demarco - standing soldier

heejheejheej! Bloggar från min låtsaspappas mobil jag:) nu har vi kollat in backarna.. längtar till imorgon! Hade inte så mycket att skriva, ha de!/carro

matilda

helloj!
blev en god sallad till lunch, mumms.
köppte en eyeliner och gick och kika runt lite på stan, upptäckte pengar jag fått av farmor, farfar & pappa ocksååå :):):) då överlever jag den här månaden. plus att mamma payar mina dojor. wiiiho.
när jag kom hem städa jag här hemma sen har jag inte hunnit med nå mer.

Nu när jag vet att jag har pengar blev jag shoppingsugen..
Ska kika runt på kläder på internet nuuuuuu, kanske kommer nå bilder sen.

ta hand om er!

CAROLINE_SÄFSEN

tja! lyckades få igång internet
inte sådär jättefint väder, men helt ok här.. stugan därimot är jääätte fin :)

vägen hit var dryg och jobbig, hur bucklig som helst vid vissa tillfällen.. trodde de skulle sluta illa
lite senare ska vi fixa liftkort och kolla in backarna.
hej så länge!

matilda

tar cykeln mot stan om ett tag, först kolla när picasso kören sjunger, sen blir det lunch med mammiii.

saknar mina tjejor :(


we're going to fight, you and i

åker till säfsen imorgon, min dator ska med så att inte tänker jag säga hejdå inte :)
jag måste verkligen sova, jag måste verkligen.. jag är så trött så jag inte är trött, as jobbigt faktiskt.
ska upp åtta, yey! känner redan hur hemskt det kmr vara.

lovet hittils har varit skit nice, baara bra liksom.
åå jag saknar becca. & imorgon kommer jag sakna båda mina tjajor :(

nej, godnatt nu!



m'

är inge glad, så blir inge glatt inlägg idag.. va iaf en trevlig kväll hos Op igår.
den här dagen börja väll bra men sluta åt helvete, varförvarförvarför?? de får inte vara sant.
nu ska jag lägga mig och kika tv och hoppas på att jag somnar.
hare bra!


film maraton

blir mitt sisa inlägg för dagen. De blir film maraton hos op. nicebajs!  så sover nog kvar.
hare bra !

måste ba säga att jag saknar becca också :(

/matilda

matilda

va ute och gick med carro väldigt,väldigt länge..
första stopp blev lunch på max, sen blev de kika runt på hälla och ikea haha.. Sen blev de siba och en dricka på djurmagasinet. Och sen gå hem igen. Vette fan hur många timmar vi va ute? sjukt kul hade vi iaf haha. kmr väll kanske ngn video sen?
nu väntar duschen iaf.
Ikväll blire filmkväll hos Op.
hej så länge!

6 april 2010

IDAG FYLLER MIN SÖTA MAMMA ÅR, GRATTIS TILL DIG!!

drog mig faktiskt upp 06.15 innan hon gick till jobbet & sa grattis, sen vakna jag igen några timmar senare.. Matilda och jag ska ut & gå, tror vi ska käka frukost ute någonstans, de blir frukost för oss iallafall.

Vid sju ska jag åka och hyra skidor, jag åker ju till säfsen på torsdag sen blir det fest eller filmkväll :)
kommer bli en finfin dag det här, mor är firad sen tidigare så att idag är de bara hennes dag utan presenter
hörs sen då, hejsvejs


bild;kmr snart


matilda

blev att stanna hemma istället.
kikar på johan falk nu, så passar på att skriva nu när de är nyheter.
har egentligen ingenting att skriva.
imorn blir de antingen fest elr filmkväll, de visar sig :)
hare bra!
http://iloapp.manuslabbet.se/blog/veckanspremiarer?ShowFile&image=1263769453.jpg

nööörd

som carro skrev så har jag sims nu, haha bad mamma fixa de åt mig för jag hade sjukt tråkigt. HAHA som barn på nytt. Plötsligt var de kväll haha.
nu ska jag gå och käka lite macka sen får vi se om jag träffar carro elr nåt(?)
höres!

/matilda

matilda

dom har är påväg hem till mig, äntligen.
http://plastjesus.blogsome.com/images/converse_skinn.jpg

CAROLINE OLOFSSON

5 SAKER DU INTE VISSTE

- jag har tandläkarskräck, på riktigt verkligen
- mina vänner är underbara personer
- förra sommaren tog jag min pappas hus medans han var i sthlm, vi torskade
- ibland på dagarna längtar jag tills jag kmr hem, så jag kan dunka musik
- jag vet & har vetat rätt länge nu vad jag vill göra när jag är vuxen



it's like.. shit

vilket väder alltså! det var nästan typiskt för igår sa jag till mamma "nu borde de väl inte komma nå mer snö?"
vaknar till någon skitunge som säger, mamma mamma kolla det snöar! ..yey

idag är de spinning med mor, ska bli kul. när jag kommer hem vet jag inte vad jag ska göra.. jag ska nog spela sims haha, matilda berätta nyss att hon har fixat det så blev lite sugen.

På torsag åker jag till säfsen med en till familj, skit snygg stuga ska vi bo i såg jag på bilderna. Så imorron när det är mammas födelsedag ska vi åka och fixa skidor och grejer. förresten fick hon en kamera idag utav familjen, alla är inte hemma imorgon.
hörs


en utav de sista dagarna på kunskapsskolan

godmorgon

vaknar och ser att de snöar ute. fyfan va tråkigt!!
trodde vintern va över? fyfannnnn va arg jag bliir.
usch va tråkigt inlägg de här blev..
/mT

http://www.phuketisland.com/images/karon.jpg
de här skulle inte vara helt fel just nu.

GODNATT

nya läsare ser jag, en hel del.. hoppas ni stannar :)
egentligen har jag inte mycket att skriva, mer än att jag ligger och kikar på film ensam. bättre sällskap är nog svårt att hitta....


c arro


matilda

har varit en riktigt seg dag. Har bara varit hemma och inte gjort nånting.
ska lägga mig och kolla på andra avenyn och förmodligen så somnar jag till de.

godnatt!

friendship never ends

ååh va fina bilder de las ut, från sommaren! jag saknar sommaren så inåthelvete rent ut sagt, men om jag saknar sommaren i sig eller sommaren 2009... de visas efter den här sommarn, hehe. jäklar va kul vi ska!!

har ätit borta ikväll, är fortfarande här. Inte så väldans superkul, helt ok. När jag kommer hem ska jag vänta tills alla gått och lagt sig sen glida ner i soffan och kika film, flytta-hemifrån-längtan besöker mig ibland ;)
hörs ikväll /c

sommaren 09



































lyssnar på gammla låtar och kikar på gamla bilder. Saknar sommaren som fan alltså.
Men sommaren 2010 ska bli minst lika bra, de blir ju vad man gör de till!
bjuder på några bilder från sommaren 09.

/matilda

sommar på G

sitter på balkongen & solar, spotify i hörlurarna.. häärligt!
mindre mysigt att båda grannarna står och röker men äsch, våren är här :)

var tidigare på Hälla med mamma och sebastian, hittade asfina skor.. men jag är redan så lång, dom var högklackade hehe
ikväll vet jag inte alls vad som händer. blir bra vilket som, de är ju lov haha! ska iallfall äta hos några vänner till familjen, blir väl vad man gör de till... hah
vi hörs!
/caroline


matilda

godmorgon :)
nyvaken och faktiskt pigg. Har ingenaning om vad jag ska göra idag? men de visar sig alltid.
Ska iaf gå ner och käka lite frulle nu.
hörs!

lifehouse - you and me

gillar statistiken idag, många läsare för att inte skrivit något speciellt :) förutom att bilderna kom upp, hehe.

matilda & jag har chillat i mängder haha, vi har varit ute och gått sen har vi ätit och softat! vi har busat också, men det gör vi alltid.. ibland tror jag ni skulle bli rädda på riktigt om ni såg oss, värst är vi alla tre haha ;)
jag ska sätta igång en film tror jag, eller kolla klart på den jag började på inatt har du hört ryktet om morgans? jag tror den hette så.
ha en finfin kväll people!


/c

matilda

sitter hos carra nu och har varit här nåra timmar..
Innan käka ja påskmat me familjen.
Tog cykeln till carro, as skönt:)
Kan ju säga att jag bara älskar de här vädret.
nu ska jag vara social med carra.
ciao!

äntligen lov

hängde med mammas familj till vänner & åt med två familjer, rätt trevligt.
vid nio kom jag äntligen iväg till op, där var alla festisar :) folk kom och gick så jag vet inte riktigt hur många vi var men bilder ska ni få se!

idag vaknade jag vid nio (?) Jag och matilda var ute och gick i två timmar nästan, as skönt. jaja, ska ladda upp bilderna nu sen måla naglarna haha.
hade!


fullt ös


the cool guys


glada kompisar


nicke matilda wille


brothers and sisters


socialiserar oss med blivnade vänner


matilda är fotograf, på bilden är grunden för denna kväll ;)

/"carra"


party

blev en riktigt lyckad kväll igår..
Alldeles för mke dricka för min del, sluta ju som de sluta.. Men de får man ta när man häller i sig. Men de va sjukt kul behövde en sån kväll nu fan :D
Jag va pigg idag iaf, vakna nio och klockan tio var jag ute och gick med carrA i två timmar.
Kommer bilder senare idag:):)


/m

matilda

skriver om gårdagen och de kmr bilder lite senare idag :D

trion

Komentar:

Va är det nån som ska stanna? vilka?

svar:

har hört att de är två som blir kvar från våran klass.. vet ej om de är sant, så kanske inte är så bra att skriva här ifall de inte är sant. När vi vet säkert kan vi ju svara =)

party

idag:
har inte hunnit med så mke än, städat och lite så.
Ska snart duscha och fixa mig. sen blire fest för hela slanten! :D
TAGGA!!

får se om jag hinner skriva nå mer idag kanske till&med hinner ladda upp lite bilder här, får se!
hare!
/matilda

tatio cruz - break your heart


det känns som de finns för många...
/c


Tröja 199:- ginatricot


den här tröjan jag köpte idag!
rebecca

6timmar 20 minuter

tjenamittbena! har precis packat de sista, och käkat och nu ska jag kolla på andra avenyn!

kan väll skriva en liten bibel om dagen elr nått sånt..
började med att ta moppen till skolan, inte långt kvar tills jag är framme så kommer jag på att jag glömt dem viktiga papprena hemma. dem papprena om att byta skola. får vända och köra hem igen för att hämta dem, sen åkte jag tillbaks, var tvungen att tanka också för det var typ tomt. sen kom jag till skolan och då kollade vi på ett klipp i en och en halvtimme som var 58 minuter långt (haha)! sen rast, sen fixa jag tilda och carro typ nå tårtliknande skit som vi skulle bjuda alla på. sen fixa vi allas autografer till klasströjan. sen lunch, fika och sen sluta vi!

måste ba säga att det är vääääldigt tråkigt att två i klassen inte följer med till den andra skolan! hoppas ni ändå följer med på klassresa och hela baletten!

efter skolan åkte jag hem, och tjejerna kom hem till mej. vi chilla på riktigt, sen drog jag med mej dem ut. sen tog vi bussen till stan. jag köpte en tröja. sen en fika på donken och sen hem.

nej nu ska jag fixa mej för sängen sen lägga mej och kolla på aupndra avenyn! bäst att sova i tid när man ska upp inatt..

CIAO, PUSS PUSS PUSS!
skriver igen om 10 dagar!
rebeccarebeccarebecca


matilda

länge sen jag skrev nu..
får hoppas att jag har mer lust nu på lovet.

höres!

RSS 2.0