...

LOVE IS LIKE THE SUN, COMING OUT OF
THE CLOUDS AND WARMING YOUR SOUL!

how to save a life

Idag efter stan åkte jag hem till mamma, hon blev så chockad så när min låtsaspappa, mormor, mormors sambo & morfar kommer in och gormar "ja må hon leva" genom dörren plötsligt, och på golvet släpar dom in en fet kartong med en platt-teve, som födelsedags present! fastän hon inte fyller precis idag

nu är jag hemma hos pappa igen, jag är så trött.. på dagarna med. Det tar verkligen på en att vara uppe en natt i veckan, shit.
Imorgon är det, som rebecca skrev, sista dagen på väster.. lite tråkigt är det faktiskt.
Och på fredag åker rebecca bort i en vecka.......men hon kommer få askul :D!

nu ska jag sova, pysåkrom


renovering på g


29timmar 3minuter 40sekunder

kvar tills jag åker mot österrike, alltså imorgon natt klockan 03.00, underbart!

dagen var väll inte så särskild.. skola som vanligt. jag tilda carro cornelia och amanda fick baka. haha det blev en lyckad och en halvt misslyckad kaka! jaja haha sen är det sista dagen på väster imorgon, jaja inte sista dagen i nian än så inget att gråta över iaf!

efter skolan åkte jag hem med min förbannade magvärk, tog en dusch på en gång och när jag var klar kom pappsen och maria hem så åkte vi till stan. calle skulle ha lite nya kläder och sånt sen åkte vi till mamma och hämtade mitt pass, lite papper till skolan och filmer till resan.

sen åkte vi och handla bilgodis och vitaminwell med tanke på att det blir mycket åka bil! nu har jag setat och kollat runt på kläder och annat stuff som jag vill haaaa! måste ha! kanske visar nån bild elr så senare...

hare tjusigt! får se om jag skriver ett sista inlägg imorgon (om jag orkar/hinner)
CIAOOOOOO
rebeccaaaaa

i gotta feeling

ni skulle bara veta vad min moppe-längtan sattes igång idag när rebecca åkte på sin till skolan :)
bara för det sitter jag & kollar runt på moppar..tyvärr (?) är den en lag numera för oss som är födda efter 1okt att förarbevis ska kunna visas, mh de lär ta ett tag.2 står på intresselistan i västerås, jag är en utav dom. Men vettefan asså..

efter skolan kom mamma och hämta mig, vid halv fem var vi på ett spinning pass, helt ok! ska fortsätta.
nu ska jag packa ihop lite kläder sen dra mig hem till pappa, ha de!
carro


i dont know



caroline

21.56

då sitter jag i vardagsrummet och kollar på film, ryktet går heter den visst. rätt bra faktiskt! den slutar om en halvtimma så då är det väll dags att sova. innan de ska jag ba ladda in en till låt på mobilen... fall for you - secondhand serenade mmh, bara bäst! sen har jag en liten idé på en ny bloggdesign, men den får vänta tills efter österrike tror jag.

ne men vafan nu är jag trött, tjingtjong!
rebecca



fall for you - secondhand serenade


four days to go!

hello folks!
whats happening?
själv ska jag ladda över låtar till min "nya" mobil :D och för en halvtimme sen var jag ute och satte igång moppen! så imorgon blir det moppe till skolan så länge det inte börjar snöa. får ta och kolla upp det...

igår var carro, tilda, nicke, einar, jesper, pontus och jag och badade på gustavsvik i örebro. det var väldigt ruligt! sen kom jag hem strax innan nio, käkade och sen slocknade jag på en gång.. var helt slut!

nu är det mindre än en månad tills min födelsedag, för att vara exakt så är det bara.. 29 dagar kvar!

och det är bara FYRA DAGAR TILLS ÖSTERRIKE! vi börjar åka på natten tills fredag klockan 03.00, åker åker åker... bron över till danmark, sen åka, sen färja över till tyskland, sen ta över på hotell där. på lördagen fortsätter vi att åka och åker ända fram till österrike och alperna! sen skidor i en vecka, sen hem på lördagsmorgonen och är väll hemma på söndagen nån gång!

idag var vi och köpte bärbara dvd-er tills resan och lite filmer, bland annat twilight och new moon! alla mina tummer upp!

nej nu ska jag ta och ladda över musik till mobilen! kanske kommer nått mer inlägg, får se!
ciao. rebecca.


skola, kompisar/stan, hem



Dagens humör:
lite olika faktiskt, mest glad
Dagens mående: det är bra
Dagens borde: hmm...
Dagens frisyr: utsläppt & plattat
Dagens smink: mascara
Dagens klädsel: tights, linne, tjockiströja
Dagens planer: dagen är slut nu men det var att åka till gustafsvik
Dagens vill ha: pengar
Dagens fundering: fler än en
Dagens beroende: tha music and my friendz ithink
Dagens tråkigaste: det var tråkigt med hälen idag
Dagens längtan: just nu sova
Dagens superlängtan: min superlängtan är den samma varje dag
Dagens tidning: jag lästa baksidan utav vlt imorse hihi
Dagens låt: fall for you - secondhand serenade
/caroline


claude kelly - i hate love

japp, idag badade vi! det va shiit najs :)
när jag kom hem, hungrig som en varg gånger 10 var den kära våffelmiddagen redo att börja ätas preciiis, ooh! satt perfekt i magen haha

sitter och lyssnar på musik nu, har nytt nytt nytt och det gillas gillas gillas. hihi
kameran glömde jag be pappa ta med imorse när jag skulle få skjuts, jag hatar att ha stessiga mornar men iallafall, imorgon.. ska hem till pappa då så då kan jag ta kort på ringen.
simma lungt folk ;) /c



hittade den på mammas data

TORSDAG 25 MARS TVÅTUSENTIO

tjenispenis! sitter riktigt skönt i min soffa just nu och har inga planer på att flytta mej. efter det här ska jag kolla runt på alla bloggar, sen ska jag plugga på no:n tills imorgon (prov) sen ska jag kolla andra avenyn.

dagen spenderades i skolan och på löga. var där och badade med carro (haha)! nej nu måste jag sätte punkt, så jag hinner med allt innan det är dags för bingen!

ciao. rebecca.

våffeldagen

tjeina! :)
igår blev de myskväll med familjen. Min mamma fyllde år. Vi barn laga förrätt, varmrätt & efterätt, köppte massa godis och hyrde en film, Jullan gav mamma ansiktsbehandling och hon verkar mer än nöjd med sin födelsedag, är hon nöjd så är jag nöjd. tihi:)

idag var de skola som vanligt.. lite segt va de. Tänkte följa med tjejerna och bada men hade ingen ork till de. Åkte hem direkt efter skolan och nu har jag inte gjort mke alls, städat lite på rummet och bara dunkat musik.
ikväll blir de att käka våfflor, mumms :D


grattis i efterskott världens bästa mamma,
jag älskar dig!

/matilda

singing that melody

Såg ni att jag skrev att jag hade beställt en ring? anlände hem idag, den sitter på fingret :) den är super fin! kameran är hos pappa, så ni får se bild imorgon. Den är silvrig med inristad text "carpe diem"

vi hade nationella idag, i engelska.. jag har alltid rent ut sagt sugit på engelska, det har alltid vart mitt värsta&sämsta ämne. Men det gick helt ok, jag hatar att praata engelska, skriva kan jag väl helt okej så a.
Åkte till rebeccas place efter tha schooool :)

hörs!
carro


sommarsommarsommarsommar
nicke, jesper & einar i.. sommras (haha)


länge sen nu..

har inte bloggat på as länge..
Ska egentligen inte blogga nu heller. Är hos min älskade syster och slaggar över här också.
Imorn blir de att fira mamma, får se om jag hinner och orkar blogga nåt då, ska försöka börja blogga oftare.
ska kika tv me syster nu.
hare!


/matilda

we got something new to see


dom ska ligga i min garderob inom snar framtid!

jag gjorde ingenting efter skolan, nu ska jag se tv sen sova.. astrött.
hajdo/carro

TISDAG 23 MARS TVÅTUSENTIO

heeeeeej och hallå!
dagen har varit helt okej, skolan var väll som igår. ganska seg men man överlevde. efter skolan åkte jag till gymmet, var där en timme kanske sen hem och käka. nu ska jag hoppa in i duschen och sen funderade jag på att fixa nånting att ta med till nationella proven imorgon. annars får jag sitta utan nått att käka på, men jag klara ju förra gången så det borde väll gå nu med. plus att det är kortare imorgon tror jag (om inte lika långt).

men vi hörs väll kanske senare.. vi får se om jag orkar!
ciao. rebecca.

   

nickes öga!


måndag tjugoandra mars tvåtusentio

tjabba! ligger i min säng och drömmer mej bort till varmare tider... längtar massor! dagen spenderades i skolan, på donken och hemma hos mig. och så dansen! har precis duschat och käkat ett äpple och ska väll snart ta och sova! är suuuupertrött! btw, så bokade vi om turkiet-resan.. så den blir av en vecka senare än vad det var tänkt! men det gör inte mig ngt.. får bo på ett bättre hotell så why not... vi var inne och kollade på nån sida om recensioner av hotellen. de vi hade bokat från början hade 76% nöjda och de vi bokade om till hade 95% nöjda så det blev ju ba bättre!

men vi hörs imorgon, är för trött!
ciao /rebecca


det här är alltså stranden som ligger typ intill hotellet. hotellet ligger typ vid träden elr nått sånt! UNDERBAAAART


Some dudes know all the right things to say

måndag, måndag, tråkiga måndag.. haha nej, inte för mig inte. tyckte de va kul i skolan, speciellt på rörelsepasset. Varken jag eller cornelia fick luft pga utav skratt.. vi körde vollyboll och precis när bollen kommer ner mot cornelia i 180 låter hon som ett marsvin!! haha ni skulle sett "iihp"

efter skolan vart det stan mer rebecca, tjocka på donken - köpte en tröja - hem till henne. Jag kom på oss i allt skratt sittandes på golvet, båda två. Det såg verkligen ut som att vi lekte, två stycken mitt i rummet på mattan HAHA

jag ska fortsätta kika på internet nu, hej!






caroline säger:

trött, trött, trött, trött.. innan jag slockar här i soffan tänkte jag berätta att jag har beställt en super fin ring, det står carpe diem på den! Jag vill ha två till.. minst (hehe) där det står, love life & love your self :) men nästa barnbidrag kanske, kläder ska det också vara.
nej jag ska försöka dra mig upp till sängen, kanske somnar på vägen.. hahah va kul de skulle se ut
datan cpar drf ingen bild
natti


stan med mamma

åker till stan med mamma nu, vi hörs senare!
kom på att det bara är 12 dagar kvar tills vi åker till Österrike (alperna)! fan va kul de ska bli, åker på en fredagmorgon, sover över i tyskland och sen åker vi vidare till österrike dan efter! sen en veckas skidsemester, hääääääääärligt!

/rebecca


(google-bild)

under the bridge

aj aj, inflamation i senaste hålet i örat.. tar nytt så fort det är bra igen! :(
helgen spenderades med my wonderful friend reebeccaa!
+andra.
har inga bilder alls faktiskt

nyss duschat, nu väntar greys box.. mm söndag :) ikväll ska jag hämta min plattång hemma hos maja, den har vart där länge nu. nä, vi hörs ikväll istället.
/c.O


12 juni ♥

då åker jag till turkiet, vilket blir ganska nice! två veckor i solen, inte helt fel. ska bli så j*vla brun!

här är bilder på bikinisarna jag köpte idag..
allt från hm! tjingciao/rebecca

23.19 LÖRDAG TJUGONDE MARS TVÅTUSENTIO

sitter hos min bestisfestis caroline carra olofsson nu, sover i hennes säng under natten. sen imorgon vid tolv så åker iaf jag och mamma och kollar på ett hus! sen tror jag vi drar och tränar och sen hittar vi väll på nått kul. slaggar kvar en natt extra hos mammsen också.

kan ju berätta lite kort om helgen hittils..
i fredags drog jag och carro hem till pappsen min och hämtade kläder och grejer sen kom mamma och hämtade oss och skjutsade oss till carro så hon hämtade sina grejer. sen svängde vi förbi donken påväg hem (det blev ju också en historia) köpte mat till mej och carro och så åkte vi hem. vi käka och fixa oss sen tog vi bussen till stan, väntade in viktor, cornelia, amanda och oliver och så tog vi bussen hem till oliver. hade det trevligt med hög musik hos han ett tag sen gick jag och carro till isak (det var tanken) men där var det inget folk, utan dem var ute vid ett dagis, så vi gick dit. träffade marcus och dennis på vägen, gick till dagiset tillsammans. var inte så jättespännande. men såsmåning om kom även torelli, cornelia, amanda och oliver dit. sen drog vi och allt folk till isak. sen ringde jag och carro mamma runt halv tolv och så åkte vi hem, trötta som vi va!

haha somnade nästan på dirren, sen vaknade vi vid elva idag. käka frulle, fixade oss och begav oss till stan. carro köpte skitsnygga tights och jag köpte två bikinisar! (suuuupernöjd, o d kmr bild snart) och en varsin ansiktsmask. sen tog vi bussen hem med mamma. käkade fondue (stavning?!) sen skjutsade mamma mej och carro hem till carro där vi var hemma själva (hyffsat skönt, haha inget emot carros familj men alltid skönt att vara hemma själva!) påvägen dit köpte vi godis så vi satte igång teven, tände ljus, bytte om, la en ansiktsmask och tjocka godis och chips! kollade på nån sämst film som gick på tv:n som handlade om en transa haha SÄMST!

nu har vi precis borstat gaddarna och ska lägga oss och kolla på "i taket lyser stjärnorna", och jag har ju inte sätt den fast jag velat så vi får väll se om den är så bra som alla säger! aja, en bibel till er, sovgott!

/rebecca

ni är det bästa jag har
jag älskar er m o p


music all over me

så kör vi igen, fest ikv!




promoe - new day

vi gick och snacka om det en morgon från bussen, på väg till skolan.. bloggtorka har vi nog alla lite, men jag tänkte
vad vill ni läsa?
vad vill ni att vi ska skriva om, är de intressant att läsa om våran vardag?
mer utav något, mindre utav något.. kommentera!!
/caroline


UPDATE 20:58

kom precis ur duschen, tog en väldigt snabb en. sen bytte jag om till pyjamasen och tvätta bort sminket! så nu ska jag dra igång andra avenyn och dricka thé och käka äpple. fatta att jag har fixat mej och är dundertrött redan klockan nio?! ganska cp, men det är ju ba bra så ja vi hörs imorgon! see you later! ciao /rebecca



true colors


en bild på mig som mörk hårig!
/c a r o l i n e

hmm...

vet inte vad det är.. bloggtorka? ingen tid? ingen ork? vet inte tror nog mest det beror på att jag inte haft tid och ork dem senaste dagarna. men när jag väll ska skriva nått så har jag inget annat än vad man gjort under dagen att skriva om. lite tråkigt.. men måste få tillbaks "blogg-viljan" haha elr vad man nu kan kalla det. vill inte att det ska kännas som ett måste, vill göra det för att jag vill, orkar och tycker det är kul.

tänkte väll mest säga det, kan väll säga att vi var i skolan idag (ovanligt? haha) hände en del tråkiga grejer också "/ men fick dessutom reda på resultaten av nationellaproven. är rätt nöjd! elr väldigt nöjd!

efter skolan drog tjejerna och jag till stan. köpte bullar haha! sen gick jag till stadium där pappa och maria och calle var, fick ett par shorts till träning (tummen upp, tack pappa)!

måste bädda sängen, tjing!
/rebecca

sleeptime

dags att sova, hinner inte skriva nån jättetext!
dagen har varit som vanligt...
lämnade tillbaks bältet med nitar idag (satt inte alls bra, inge snyggt)

är taggad inför morgon dagen...
färga håret!!!!!!!!!!!
haha och nationella prov -.-
det löser sig
sovgott, ciao, rebecca

Nils Mårten Sebastian Edh

Drar väl till med ett sånt där detaljerat blogg-inlägg då!
vi var i skolan, vårat band (corneliaz, hahah) spelade upp låten vi övat in. Gick bra!
Kämpade med so:n när jag kom hem, tyvärr blir det strypning ändå i skolan imorgon.....
Hahah nej men, jag är inte klar, men imorgon då blir jag klar!!

Vid sju drog jag mig hem till pappa igen, här har jag inte gjort något speciellt. 
Precis målat naglarna svarta och lyssnar på musik för fullt.

Imorgon är det tisdag, en heelt vanlig tisdag tror jag det blir(?) föruuutom att jag ska färga håret! jag blekte det här om dagen, enligt mig ser det katastrofalt ut så jag fick mammas tid hos frisören..
hade, vi hörs!  
/caaroline




promoe - lullabies to myself

FRÅGESTUDEN.. LIITE MER FRÅGOR SEN SÅ!

okejdå, nått positivt med söndagar...

det finns väll faktiskt nått positivt med söndagar, och det är att jag alltid tar det så överdrivet lugnt på sånna här dagar. typ softar runt i mjukiskläder.. ansiktsmasken åker ofta på. lyssnar på massa bra musik och bara gör ingenting typ. det är rätt skönt ändå om man tänker efter, att ha en sånn dag. typ pausar vardagen och lixom vilar upp sig för en ny vecka och alla dagar då man aldrig hinner göra sånt som man gör på söndagar.

har precis tvättat bort ansiktsmasken som åkte på även den här söndagen. snackade precis med mamma, vi snacka ba lite kort om tisdag. hon skulle försöka komma iväg från jobbet vid halv 5 - 5 och då möts vi på stan så köper vi hårfärg och så drar vi hem och färgar. sen åker jag hem till pappa igen!

har väll inte så mke mer att säga... jag och calle (lillebror) bakade en kladdkaka nu på kvällen så vi fikade framför ballar av stål! det var tummen upp




mina favoriter från melodifestivalen, ola eric och darin!

c i a a o o o
rebecca

promoe - paranojja


på tisdag :)
/caroline


söndag fjortonde mars tvåtusentio

Nu är klockn 18.18, ointressant men iaf.. väntar på att pappa och resten av familjen ska komma hem. då sätter jag igång med maten. ska laga middag till familjen haha (skoluppgift)! tror jag skulle laga kyckling-thai/thai-kyckling... kalla det vad ni vill haha iaf typ kyckling med wokade grönsaker och typ nån såsgrej (om jag inte minns fel!

kanske skriver nå mer ikväll, har verkligen spenderat hela dagen i min säng med datorn! en dusch däremellan.
ciaociaociao, rebecca

DAGENS

dagens humör: glad och shoppingsugen
dagens borde: färga håret (fast jag gört på tisdag)
dagens frisyr: slarvig knut
dagens klädsel: stor t-shirt
dagens planer: duscha
dagens fundering: vad ska jag göra efter jag har duschat?
dagens tråkigaste: söndag? kan de vara annat än tråkigt?
dagens låt: shadows - westlife
dagens händelser: duscha haha
dagens saknad: mamma
dagens vill ha: vitamin well ♥
dagens köp: inget :(
dagens mat: pasta
dagens kärlek: sängen&datan

rebecca

GODMORGON

ligger och segar mig i sängen, vilket jag gjort ett bra tag nu! var uppe för en stund sen och käkade lunch, tanken var frukost men lunchen var ju ändå klar så ja.

nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag ringa mamsen och hoppas på att hon har lite tid för mej idag haha. vill nämligen färga håret! så vi får väll hoppas på de bästa, annars sker det i veckan.

har inte så mycket mer att skriva för tillfället, skriver säkert senare idag!
c i a u o o
rebecca


one more

glömde nog säga att jag tog ett till hål i örat i fredags :D nu vet ni!
c i a o !
/rebecca

en rubrik


det här fick följa med hem idag!
/rebecca

malin 17bast!


bilden bjuder vi på
grattis min älskade kusin på 17-års dagen. Hoppas du haft en toppen dag de äru värld! :D
jag älskar dig!<3

/matilda

this is my life

rätt bra låt dedär... hade hellre sett att eric saade och manboy vann hela skiten! men jaja jag är glad att det blev anna och inte salem.

har vart väldigt dålig uppdatering här... så ska väll försöka sammanfatta det mesta som hänt. i fredags så var det några i klassen som spela upp sina låtar som dem övat in. vi gjorde tyvär inte det men jag tror att carro har bilder och möjligtvis lite videosar från de. hon kanske kan lägga upp något :)

igår köpte jag en vår/sommarjacka på hm för bara 99 spänn, det var 100kr rabatt på alla jackor så jag passade på. och idag var jag på stan och tog en fika med carro och fick även med mig en jeansskjorta och ett bälte med typ nitar på.. men har inte testat bältet ännu så kanske byter det till något annat om det inte passar.

just nu rullar bruce den allsmäktige på tv:n här hemma. ska väll ta och byta om och fixa mej sen sova. kanske kolla klart filmen först.. beror på om jag orkar. kan lägga in bild på grejerna så fort jag får tillgång till en bra kamera.

och på tal om det så ska jag önska mej en kamera i födelsedagspresent och får jag inte det så ska jag väll se till att köpa en. så det blir lite mer bilder i mina inlägg.

c i a o o o !
/rebecca

live your life

Dålig uppdatering är det ingen tvekan om, men nu är jag här :)

Igår var en jobbig dag minst sagt, natten med. Tjejerna drog på fest men jag stannade hemma.
Och idag vart det en fika på stan med rebecca, mys!

Nu på kvällen blev det inte som planerat, får väl låta det ske en annan gång, nu sitter jag i vardagsrummet och hör melodifestivalen... är det bara jag som tycker Erik Saade - Manboy inte är bra? det verkar så.

I veckan vet jag inte vad som händer, någonting händer väl alltid. Mer eller mindre speciellt. Tänkte kameran skulle få följa med någon dag, så ska ni se hur kul vi har, hehe ;)
take care people/carro


SVAR PÅ KOMMENTAR

när kommer svaren på frågestunden:)?

SVAR: hej, va kul att du frågar. Vi tänkte.. lite mer frågor kanske, så ställ nån mer skaru se!




TOMORROW IT'S FRIDAY!

soooooooooooooooooooooooooooft


torsdag elfte mars tvåtusentio

hej, tänkte ba skriva lite kort så ni vet att jag lever. carro berättade om vårat lilla cupcake-bak... MISSLYCKAT! kom inte hem förns vid tio och nu är jag hur trött som helst så jag ska sätta igång veckans avsnitt av andra avenyn och sen sova.

har lagt fram kläder och packat väskan (idrott imorgon) och målat naglarna så nu är det chillidill!
sovgott/rebecca


promoe - lullabies to myself

Hörrni, hörrni, hörrni.. ställ lite mer frågor i frågestunden så får ni snart svar!!

shit vilken dag, helt slut. I skolan skratta jag tills jag fick magkramper och hemma, efter skolan visste jag inte om vi skulle skratta eller gråta.. Alltså vi skulle baka jag & Rebecca, av cirkus 50 cupcakes vart 8 fina(?!) inte goda utan fina, fattar ni??? alla smaka...uä

annars? det rullar.. som alltid nu.
Imorgon är det helg och jag har precis suttit och läst om detox :)
massage väntar, hade!
/carro

onsdag tionde mars tvåtusentio

hej! sitter för tillfället och kollar sporten.. jätte kul! men nu är det slut. så jag ska väll ta och måla naglarna sen bege mej mot sängen. är trött och behöver lägga mig i tid haha.

dagen har väll varit bra, mot slutet av dagen så blev det väll väldigt spännande elr njae intressant haha. ja vissa har ju inte riktigt huvudet på skaft. men ja.. har inte så mycket alternativ och jag hoppas verkligen inte att jag kommer kunna säga "vad var det jag sa" för det skulle innebära att det här går åt helvette. men jag hoppas och har lite hopp om att det kan bli bra. men är fortfarande sjukt osäker. tror att det finns fler risker än "vi" är medvetna om. men jaja, nog pratat om det.. HOPPAS VERKLIGEN DET HÄR BLIR BRA NU!

efter skolan tog vi bussen ner mot stan, jag carro och cornelia gick runt och kollade på lite kläder och sen kom jag på att jag skulle ta hål i örat. så vi gick mot klippstugan. och från början var det ju bara jag som skulle ta hål men sen slutade det med att vi alla tre gick där ifrån med ett varsit hål HAHA!

funderar på att dra dit imorgon, och ta ett till! haha, men hon som tog hålet hade skitfint.. hon hade fyra hål i ena örat och ett i andra. låter kanske konstigt men det var riktigt fint!

nej nu måste jag dra mej mot bingen, ciao!
r e b e c c a

ps. köpte två tröjor och tre par örhängen på stan, men gick inte att lägga in bild.


trion

caroline, rebecca & matilda, de kallas vänskap!

(bild från stan idag haha muppar)

matilda

SÅÅÅÅHÄÄÄR skönt med kort dag, fast jag gillar skoldagarna på tisdagar, dom är så chillidill. men jaja, blev ju att käka me alla tjejer och sen stan tills 7 typ?
Kom hem, internet funka inte inga lampor elr nåt i köket funkade.. blev fan lite rädd fan haha..
Kika lite på tv, sen käkat och pratat med min syster i telefon.

Har fått reda på att dom har en ny rektor på G!? NEJ TAAAACK!!
vi vill ha Nina som rektor!!
får se hur de blir med rektorn och allt skit.
allt ordnar sig alltid :)

sitter och snacakr me beccis på msn och dunkar musik,
gillas!:D


vårat lilla band HIHI!:D
nicke, carro, amanda, rebecca, jag och cornelia.


matilda hiss&diss


Jag måste väll börja med att hissa VÄDRET!!
fyfan va jag älskar de just nu. Sol, snön börjar töa bort sakta men säkert och man fryser inte ihjäl när man går ut,
GILLAS!


kmr fan inte på nåt!:D


tisdag nionde mars tvåtusentio

heeeeeeejsan bloggen! ♥

idag var vi väll i skolan, as always. sen åkte vi ner till stan och tog en fika och jag fick även tre nagellack och en ny plånbok med mej hem. var verkligen i behov av en ny plånbok, hade en gammal ful eftersom min fina älskade blev snodd i höstas (haha har inte hunnit köpa en ny förns nu). blev ett rött, svart och ett ljusrosa nagellack för dem som undrade ;)

 

tror nog att jag tar hål i örat imorgon, ni vet liksom där "uppe"... nej nu ska jag kika runt lite på kläder.

c i a o ,   b l o g   u   l a t e r !
/rebecca


You found me - Kelly Clarkson



You found me
When no one else was lookin'
How did you know just where I would be?
Yeah, you broke through
All of my confusion
The ups and the downs
And you still didn't leave
I guess that you saw what nobody could see
You found me
You found me


bra text, bra låt, fin röst!
tummen upp
t j i n g t j o n g !
rebecca


sara bareilles - gravity

idag sa världens coolaste kanin godnatt till världen
rest in peace sniff



Det var skola såklart, vi slutade 11.20 så Matilda, Rebecca, Cornelia, Amanda och jag gick & käka pizza :)
sen gick trion på stan, haha!
..inte så mycket mer har hänt idag, förutom massa bus såklart! haha, visste ni att man kan leka kurragömma på facebook chatten förresten? hihi

hörs sen! 
kommer en bild på sniffbebis senare :(

godmorgon!

fick precis reda på att vi får skjus till skolan, så fick lite tid över..
blir väll skola först, älskar tisdagar i skolan, dom är så slappa.
får se vad som händer efter skolan.
hörs!


bild från min födelsedag i sep:))

/matilda

m'

riktigt bra måndag faktiskt..
skolan var helt okej, alltid kul att träffa alla när man haft lov.
vet inte vad jag mer ska säga, har typ gjort de becca har gjort.
Juste var ner på stan en sväng och kollade på palljett-leggnings, fanns bara ett par kvar, såklart inte i min storlek. Får fortsätta leta helt enkelt :)
kul på lifecenter också..
dansen var också kul..
och sen har jag haft en myskväll med te och grejer.
nu blir de ett försök att sova.
 
bjuder på en bild från Elinas fest i höstas.

/matilda

P!NK

då var bloggen rosa, en av mina personliga favoritfärger... det var inte därför det blev rosa men kände ba för lite färg typ. allting är bara liksom tillfälligt fram tills att vi har tagit en bild på oss alla tre som vi kan ha som header. när vi väl gjort det så sätter jag mej troligtvis och fipplar med en ny lite annorlundare design.. den vi har nu har vi ju haft ett tag.

idag var det första skoldagen efter lovet, gick väll bra i guess. sen åkte jag med hem till carro och efter ett tag kom även matilda. vi käka sen fick vi skjuts till lifecenter, var med lifegruppen ett tag sen var jag och matilda tvungna att springa fort som f*n till bussen för att hinna till dansen. sen hade vi dans en timma.

nu sitter jag här nyduschad och ska kika en på fejjan en stund. hörs kanske senare om jag orkar! (måste sova tidigt idag)

c i a o o u !
/rebecca



bild från somras, skulle sitta fint med en burkcola och lite sommar! (ledsen i ögat)


be cool stay in school

tjaaba! sitter i skolan nu, har studiepass (alltså att vi får välja vad vi ska arbeta med)
vi tog en dator och tänkte arbeta men.. hehe :)

svenskan som skulle vara klar idag förlängdes några dagar, rätt nice slipper man bli strypt!
nä nu ska jag forsöka börja skriva vidare på min svenska & jag påminner även om frågestunden, den håller fortfarande på!!
have a nice day people


bild från datorn haha
/c


BARA TILLFÄLLIGT!

bara en tillfällig header, måste sova!

fixar imorgon


i rebeccas huvud just nu...

- håret duger sålänge! men vill nog ha det en aning mörkare, kanske lite åt det rödbruna hållet?!

- åååh jag vill hitta en rutig skjorta, alla har förutom jag!

- skola imorgon.. räcker med ett ord - ROLIGT!

- fan va bra den låten är alltså.. not ready to make nice - dixie chicks!
tummen uopp

- vill shoppa shoppa shoppa!

- i love her blog and her style, lisaplace.devote.se check it out!

- borde sova nu! godnatt


everybody

matilda, rebecca och jag använde oss utav våra faantastiska bak-kunskaper och bakade en kladdkaka idag, när det var klar kastade vi i oss litegrann. Sen åkte vi med mor min till life center.
Var där typ hela kvällen, kika läget liksom ;)

Imorn är de skolan igen, varenda en har nog skrivit det på facebook "åå skola imorgon :("
tycker det ska bli heelt ok, om jag kommer upp ur sängen vill säga - jobbigt!
godnatt



new :)


23:31

hello people!
klockan är halv midnatt, och jag sitter fortfarande vid datorn (borde sova tidigt idag, skola imorn). idag var det lovets sista dag och den spenderade jag med mina tjejer. dem kom hem till mej vid (?) eftermiddan nån gång. vi tog det lugnt och bakade en kladdkaka. fem minuter efter att den kommit ur ugnen så kom carros mamma och hämtade oss och så åkte vi till lifecenter (typ som en kyrka) det var nice och även första besöket för mej och matilda. ska antagligen dit imorgon också för att vara med i en lifegrupp!

sen åkte jag hem och packade och sen begav jag mej ut mot landet och min far igen! nu har jag bara setat vid datan och försökt fått lite inspiration till allt möjligt.. mest kläder och utseende!

ciaaaaao
rebecca


maja 16år!


16år fyllda


vi roade oss i majas rum..


lekte med majas hatt...


& sjöng singstar



tokstollan


och fulade oss som vanligt (haha)!


vi gjorde massa mer också, men har inte bilder på allt :) 
grattis till våran maja!

godmorgon

haha kanske mer goddag! men jag vaknade för nån timme sen så det är godmorgon för mej, ska hoppa in och ta en dusch. är ensam hemma för en stund så volymen är maxad här hemma! nej nu ska jag hoppa in i duschen..

b l o g   u   l a t e r !
rebecca


dålig uppdatering!

förlåt för den dåliga uppdatering men vi har inte haft tid elr så bra tillgång till en dator i helgen, nån utav oss! i fredags så åkte vi ju hem till maja, käka tacos och hallonpaj haha. sen gjorde vi massa annat, jag matilda och carro tog oss en liten cykeltur till stan och tbx, haha inget roligt att ta upp men iaf. sen var vi väll vakna till runt 4-halv 5 nånting. hade en riktigt rolig kväll!

idag vaknade vi runt halv elva, gick upp och fixade oss och käka frulle. jag och matilda tog cykeln hem till mej, jag fixa lite sen åkte vi tillbaks. fick skjuts ner till stan av majas mamma, jag köpte ett par leggings sen tog vi en lååång fika. marcus och dennis kom dit, satt med dem ett bra tag sen gick vi hem till maja's moster ett tag där även maja och ronja va. sen tog vi tre bussen hem till mej och käka. sen åkte carro och jag och matilda tog cykeln till skallberget, ett misslyckat försök för att hitta på nått kul att göra haha. men det var kallt så vi cykla hem igen. sen åkte matilda nästan precis för ett tag sen, så nu ska jag lägga mej och somna i soffan!

hare tjusigt
ciao
rebecca

(carro har alla bilder från helgen!)

fredagsmyyyyyys!

hej hej, hemskt mycket hej! sitter hemma hos min lilla carro. hon gick in i duschen för en stund sen och jag sitter och lyssnar på the fray! tummen upp! när hon kommer ur duschen och hon har fixat sig så drar vi ner till staden, jag ska köpa ett par nya svarta jeanstights tror jag. känner att jag vill ha nått nytt, och så måste jag fundera vad sjutton jag ska ha på mej ikväll. tjejkväll hemma hos majsan, som faktiskt fyllde 16 i måndags. maja ska laga en nice middag till oss haha sen ska vi väll göra de tjejer gör... sitta och snacka och skratta åt urtråkiga saker men som i vår värld är urkul! sen blir det nog säkert lite filmtittande också. sen slaggar vi alla där, matilda carro ronja och jag. iaf efter stan så drar vi hem till min fars lya och hämtar lite grejs åt mej sen åker vi hem till min mors lya och fixar oss, sen kommer ronja (hon hittar inte vägen till maja så vi måste visa haha :*) sen går elr så skjutsar mamma oss till maja.

nu låter det som att carro blev klar hihi! ska väll börja dra oss mot bussen och vidare till stan!
hare tjusigt
rebecca

vet inte om det är carros dator som är mupp elr om det inte funkar för nån, men de funkar inte att lägga in bilder! ;(


@ olof's place!

sitter hemma hos carro, slaggar ju här i natt! vi började med att träffas på stan, tog en fika på stugan och satt och snackade om allt. men mest garv åt massa tråkiga saker haha, när man inte träffats på över en dag så räcker det med att kolla på varann så skrattar vi! jaja sen tog vi bussen hem vid kvart över sju. det var ju nattbuss då så vi fick gå en bit, vi gick rätt snabbt för vi skulle hinna till ica innan de stängde.. båda var jätte kissnödiga men kunde samtidigt inte låta bli att fula oss.. höll på o kissa på oss haha! skulle iaf till ica och köpa ben and jerrys, kommer fem minuter innan dem stänger... skyndar in för att hinna och så har dem de inte! men vi köpte annan glass och så gick vi hem. gjorde iordning pancakes, käka sen börja vi fixa med naglarna, käka glassen och fula oss! nu blir det visst en bibel här, men iaf.. nu ska vi väll snart börja fixa oss och lägga oss och snacka.

carros glas smaka kaffe, alltså bajs!

DET FUNKAR INTE ATT LÄGGA IN BILDER :(
ANNARS HADE NI FÅTT SE MINA OCH CARROS FINA BILDER!

ciao
rebecca


matilda

blev kupolen en sväng med camilla. Köppte en tröja och en sjal.
sen hem en vända och sen vidare och simma med pappa. Blev 60 längder idag igen. Så jäkla skönt!
lite bubbelpool och bastu efter var inte helt fel.
Sen har vi kollat film, sommaren med göran. Jag hade redan sett den men lika kul ändå haha:)


imorn bär de av mot västerås igen. Har verkligen varit en behövlig vecka här. Bara komma bort från allt!
men nu är snart sportlovet slut, fyfan va segt:/
jaja ska inte deppa mer nu.

måste väll ta och påminna om frågestunden igen!
fråga på nu :)


puss

Free fallin'

sitter och lyssnar på musik, riktigt bra låt (rubriken)! väntar på att klockan ska gå, så jag kan börja traska till bussen som går om cirkus en halv timma! då åker jag till stan och köper yttligare ett par mjukisar, tyckte att dem jag köpte var lite stora så mamma ska köpa dem av mej istället så köper jag nya hihi.


i brist på annat så roar man sej med att fula sig framför en kass webcamera.. det är ju alltid skoj.. men nu ska jag packa klart väskan. sover ju kanske hos carra inatt så det är ju soft! btw så är det första gången ni ser mej som mörkhårig, inte för att det är en sånn dunderbra kamera men iaf!

ciaociao
rebecca

här har ni låten...
http://www.youtube.com/watch?v=7wJ-VPqFzy0


GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN, FINNS I KATEGORIN "FRÅGOR & SVAR"!


matilda


elin & mandy i våran klass. Hyllning till västerskolan:)

Torsdag 12.42

hej bloggen!
vaknade för nån timme sen, men har fördrivit tiden tills nu med telefonen och matilda i andra änden. vi har snackat om allt möjligt men nu skulle hon gå och äta lunch i guess (jag som precis käkat frulle, haha) så jag ska ta en dusch och möjligtvis ett bad därefter haha!

uppdaterar från badkaret, ciao!
rebeccamtwallin


matilda

sitter och snackar med becca i telefonen.
Ville bara påminna om frågestunden :)!!
hörs!

c' I already see what it is, He thinks he's a gangsta

oupps, de ska visst vara en svenska-uppigft inskickad? det hade jag helt missat, ärligt talat!
Jag vet iallafall att vi ska skriva fakta om en författare, har gjort precis samma sak på vår förra skola (kunskapsskolan)
Jag ska skriva om Astrid Lindgren, och självklart ska min Astrid-bild vara med i arb. ni ska få se den sen :)

Imorgon ska jag och pappa till stockholm, åka hissen på globen och kika i affärer. Ska bli skit kul!!
Sen, som rebecca skrev ska vi träffas och det ska också bli huur kul som helst :)
Tänk va kul jag ska ha imorron haha..
Juste ett friskispass också, om jag inte är fullkomligt död av smärtan jag medvetet kommer få imorgon utav att gå så mycket.

shit vad långt det blev, nu tänkte jag kolla på något outsiders avsnitt hehe
godnatt, hörs imorgon efter sthlm




liiipar'n


bedtime

time to go to bed nu, men blev påmind om att det är andra avenyn! som jag har längtat, tackvare OS som det har varit uppehåll i två veckor! så nu går jag och borstar tänderna och fixar mej sen kryper jag ner under täcket framför andra avenyn.. sen ska jag sova!

morgondagens planer är inte många, vet bara att jag träffar carro på en fika på stan såfort hon är hemma från stockholmo sen får vi se om jag slaggar hos henne! mysigt värre!

sovgott :*
rebecca

m'

filmen var as bra!
alla dom där filmerna rekomenderar jag verkligen att se. As bra!
nu ska jag se andra avenyn!!!:D:D

glöm inte frågestunden!
tjing!

FRÅGESTUND!

har ju vart lite efterfrågningar om en frågestund, så nu kör vi väll på en sånn! ;)
så ni som har frågor... fråga på! vi svarar väll på de mesta, och ni förstår nog själva vart gränsen går då vi kanske avstår från att svara på frågan!

Ni har fram tills Fredagkväll på er!
Så på fredagkväll kommer även svaren...

Hare bra! /Trion


enilorac nossfolo

En propp-mätt carro har anlänt hem, utan att träffa sin reebi (haha)
Imorgon istället, efter stockholm!

Två kommentarer såg jag att vi hade fått där frågestund önskas, tänkte.. då måste ni verkligen fråga något också haha, ifall de kommer någon frågestundich :)

nu ska jag läsa lite bloggar sen hoppa in i duschen
hej.


TYP BÄST!

jag äääääääääääälskar converse, skulle kunna köpa typ hur många som helst! men när nästa barnbidrag ramlar in så tror jag allt att jag beställer hem dem här fina underbara sjukt snygga...



hihi skulle inte sitta helt fel på min fot inte...
rebecca längtar tills den 20 mars och tills snön går bort!


volymen är maxad och jag är glaaaad!

är ju inte lite glad som sitter vid en datooooooooooor, fan va skönt! sist jag satt vid en dator var i lördags, alltså för 4 dagar sen! typ katastrofalt, men iaf.. har vart dessa fyra dagar hos farmor. har vart riktigt skönt. bara tagit det lugnt och i tisdags blev de shopping in e-tuna and tuna park! skönt med lite nytt i garderoben. här är en bild haha..



det blev alltså
en adidasväska från intersport, 400:-
mjukisbyxor och tröja från bikbok, 400:-
skjorta från gina, 150:-
halsband från lindex, 100:-
klocka från ur&penn, (rea/halvapriset) så den kostade bara 250:-
linne från monki, 150:-
spets-bh från bikbok, 100:-
jeansshorts från bikbok, 400:-

riktigt nöjd med grajerna som inhandlades, så nu åkte lite gammalt skit ut ur garderoben! typ sköööööönt - men nu ska jag typ tjillidilla vid the computer, hörs senare!
ciaoooo/rebecca

matilda

blev kupolen med camilla en vända.
Köppte ett linne och en väska. Synd att dom är så efterblivna i borlänge så gina inte hade fått in alla grejer jag ville ha :(
har nyss käkat och nu blir de att se "luftslottet som sprängdes" med familjen.

hare!

RED HOT CHILI PEPPERS - UNDER THE BRIDGE

Restaurang med mor & c.o snart, sen ska jag träffa .. trumvivlar.. wooow rebeccaaa!

jaupp, de hade jag att skriva hehe, nej inte brist på ideér här heller :)
vi hörs sen då, kram
/carulinä


kläder

dagens vill ha
från gina


(i brun)



från h&m











från bikbok


orkar inte lägga in mer nu, är shopping suuugen!
/matilda


matilda

godmorgon elr goddag kanske?
vaknad för ett tag sen. Usch vilken dröm jag drömde. De första jag gjorde när jag vakna va att ringa carro och kolla så att hon mådde bra. De gjorde hon som tur va.. haha!
har käkat lite frulle och nu sitter jag här med musik i öronen. Funderar på att gå ut och gå, as fint väder ute:))
kommer nåra hit och firar camilla igen. Sen tror jag att vi skulle till kupolen? de visar sig iaf:)

ciao!


dixie chicks - not ready to make nice


nelly.se
mina om några dagar :)


ska kika runt lite på datorn och kanske spela mitt roliga piggly-spel som finns på datorn nu:)

justja, fortsätter drömma konstiga drömmar, flera stycken.. vet inte vad de är?
lite konstigt äre allt, nattinatti!
/carro


m'


GRATTIS CAMILLA 19bast VAFAN! :D
hoppas du haft en toppendag!:)<3

matilda,

helluuuuuuuu!:)

har haft en sån jäkla bra dag!:d
solsken, mke fika och mke skratt i backen i alla fall. Har inte skrattat såhär mke på jävligt länge haha:D

"Malin, nu är den påväg!!!!!!"
"vadå ställde du in tio koppar i micron och värmde elr?"

hahha bara jag och malin som fattar.
hahha tack för dagen iaf, den va behövlig:D

efter backen kom de hit massa folk som skulle gratta camilla som fyller 19 idag. trevligttrevligt.
och nu har alla dragit och jag ska ringa becca.
Kan tuvär inte lägga in nå bilder från dagen har ingen mobilsladd.
måste ringa becca nu..

tjing!

sara löfgren - åt helvete försent

Heej, precis vaknat till liv igen.. jag hade sån obeskriiiivlig smärta när jag kom hem från stan i foten/hälen!
Men de vart ok igen, efter teve-tittande och smärtstillande :)

Jag kan försööka ladda upp bilder på de som fick följa med hem lite senare, och på de jag beställde hem igår. Jag suger verkligen på att visa bilder..
vi hörs sen då!



en bild från sista gången i falun (för oss som bytte skola)
jag saknar falun :(
/caroline

matilda




mandy moore - only hope

Godkväll folket :)

Det blev ingen spinning, & sur vart jag.
Jag stog klar, alltså färdig ombytt och allting då mamma ringer "jag sitter i möte fortfarande, hinner inte" klick.
Folk brukar alltid få vänta på mig, de är inte meningen utan blir bara så men nu.. jag var heelt klar. De va för bra liksom haha:(

Men jag fick roa mig hemma lite, imorgon ska jag till stan & köpa skor tror jag :)
Förresten beställde jag hem ett par tights och örhängen idag, från nelly.se
/caroline


tröttis

shiiiit, helt slut är vad jag är!
va ut till farmor och farfar, käka lite och sånt. Sen ut på promenad.
Åkte hem en vända sen iväg till badhuset me pappsen. Lagomt dryg med förstor bikini med de gick väll bra ändå.
Simmade 60 längder, riktigt stolt över mig själv haha. Va väll lite drygt i början med håll och grejer, men sen när man kmr in i sin egen takt gick de undan. Bubblade lite bubbelpool innan vi gick upp också.
Sen har jag bara setat här och häckat.
Imorn blire upp tidigt, ska ut i backen med kusinus.

känns som att jag skulle kunna somna här och nu, så får väll försöka lägga mig i skaplig tid så jag orkar ta mig upp imorn.

/
matilda

grattis mayson

bilden baxad från majas bdb. riktigt gamla bilder.
GRATTIS MAJA MIN LILLA SKIT UNGE, 16bast vafan.
kännt varan i snart 4 år, vi har fan gått igenom så jävla mke tillsammans, och klarat allt tsm också :))
hoppas du kommer hem snart :D

jag älskar dig hjärtat!<3
/matilda

c' flipsyde - angel

ååh vilken morgon, blir väckt av oljud & väl uppe märker jag att vår hamster har dött..
Men Doris var vääldigt hängig de sista dagarna, så nog skönt för henne ändå. 3år:) r.i.p

Går väl bara göra dagen bättre. Mamma och jag ska på spinning, första gången för oss båda! 
ha en finfin dag allihoppa, hej.



måndag

uppe med tuppen idag då haha :D
somna vid halv 1 igår och vaknade vid 10? haha helt sjukt för att vara mig.
har nyss käkat lite frulle och nu sitter jag och tar hem picasa på pappas dator.
de kommer bilder på vad jag ska köpa och de jag köppte i fredags.
enda planerna för idag är att åka ut till farmor och farfar på middag.
Säger som Carro, så jäkla skönt med lov. Att bara kunna ta dagen som den kommer i sin egen takt, UNDERBART!


fredagens inköp från bikbok.
kmr bilder på de jag ska köpa också.

/matilda

snowflakes

nä inte hände de så mycket mer idag inte, var hemma å fixa lite :)

Imorgon ska jag förmodligen på spinning med mor, nästan de ända jag kan/får göra så inte hälsenan krachar totalt.
Förutom de vet jag inte vad som händer, eller jo kanske jag och pappa skulle åka vidare på vår jakt efter en boomblaster? de är såå skönt med lov, slippa veta bara! 

NaTti peOple
/carzon

RSS 2.0