R' trött

hej på er! dagen började inte så bra, blev precis som för några dagar sen. vaknade och hade "må illa-känslan" redan då, klädde på mej och fixade mej och lagom till att jag skulle borsta tänderna kom det. börja spy som jag vet inte vad. har verkligen ingen aning om varför men usch vad jag hatar känslan!

iaf.. matilda och jag stannade kvar i skolan efter att vi slutat. satt kvar ca 2 timmar och pluggade. sen stan en stund, köpte julklappar till mormor och morfar sen åkte jag hem. ja, såhär har iallafall min kväll sett ut och kmr se ut.


justfan, måste packa väskan har ju fotografering på dansen imorgon! nej först blir det thé och en sida matte.
Sov gott! Ciaooa, rebecca

C' nagelförlägning

heej, här sitter jag fortfarande mätt från middan..
när skolandagen var slut åkte jag till pappasjobb en snabbis sen gick jag till storagatan 15, tror de heter så ;)
där förlängde jag naglarna, väldigt nöjd med resultatet & priset 350kr! fick besök av matilda&rebecca där :)
sen så, efter en&enhalvtimme var de klart då jag åkte hem till mamma och åt.

från de ena till de andra. skrev ju att jag skulle åka till doktorn idag men jag ska till sjukgymnasten klockan 07.20 istället på onsdag.. dom ska avgöra om jag måste ha kryckor eller någonting annat, något måste göras iallafall.

nu kom annica, min gudmor, hit. de va ett tag sen så ska allt vara lite social
hejdå!

R' tummen upp för min helg!

Cha cha! nerå men tjenare på er!
jag har haft en jätteskön helg, började ju med att åka ut till pappa i fredags det blev lite "fredagsmys" med pizza och idol m.m. Lördagen började lugnt med frukost och fix, sen ett besök i stan med hela familjen, kollade runt lite och käkade lunch, bokade dessutom klipptid till på onsdag. ska bli skönt att få bort de slitna :) några tips på frisyrer? :) annars behåller jag nog den jag har.

senare kom matilda ut till oss, vi pluggade så mycket vi orkade och kunde sen mot kvällen kom pappa och bror hem från stockholm (hockeymatch) och även några familjekompisar kom över och stannade tills vid ett nånting. var vakna ett bra tag till och låg och snackade om allt o ingenting!

och idag vaknade vi klockan 12! ;O hehe men vi åt frukost, jag tog en dusch och sen åkte vi alla in till stan, vi släppte av matilda i stan och vi åkte och åt julbord och kollade hockey! Mycket trevligt! HÄRLIGT VIK!

nu har jag precis kommit hem till mamma för nån timme sen, jag ska väll sätta mig med det gamla fotoalbumet och välja bilder till fotokalendern som jag ska göra i skolan. det blir massa "old time's" foton ;)

nej nu ska jag kila, kanske langar en bild lite senare på lite "needs" och min önskelista inför julen!
ciao!





C'

ÄR MAN HEMMA ELLER ÄR MAN HEMMA ?!

haha, ja jag är hemma nu!
haft fyra skitroliga dagar med mor min i london, vissa stunder har vart mindre mysiga, haha:(
jag är förmodligen inflamation i hälsenan (igen), doktorn besöker vi på måndag. Förra gången fick jag kryckor...
jag har haft så ont så jag spytt i slutändan, mysigt va?
alltså inflamtion i hälen vet jag inte riktigt hur man får, mina hälar mår nog inte såbra helt enkelt eftersom de här är andra gången. man får så ont så man knappt kan gå & tillslut knorrar de i foten haha...
IALLAFALL i london shoppade vi, va på madame tussauds & åkte london eye m.m
vi chillade helt enkelt

imorgon ska jag packa upp å käka julbord med pappas familj.
vi hörs

kramis


london eye

R' haha kan det bli bättre!?

underbart tove och erik... favoriterna sitter säkert! TOPPEN! :D

dem skulle dessutom passa grymt bra tsm ;)!

R' erik är säkrad!

YES! Erik sitter säkert, toppen! nu väntar jag bara på att tove sitter säkert!

R' update hos pappa!

som skrivet sitter jag hos pappa nu, pappa kom och hämtade mej vid sex då åkte vi och handla lite sen åkte vi och köpte pizza! hem och titta bandy och käka sen kom calle hem från ett kalas då kollade jag och han på idol och nu har det precis startat igen från pausen. har verkligen ingen aning om vem som kommer åka ut ikväll. tycker alla är sjukt bra och det är dem bästa kvar enligt mej. precis som tove sa... alla är vinnare! faavoriterna är iaf tove och erik hoppas på det bästa.

idag hade vi iaf musikprov och jag tyckte det gick riktigt bra, så jag hoppas på de!
nej nu ska jag kolla på idol, vi hörs imorn elr på söndag! kommer behöva plugga en hel del så får se hur bloggandet blir i helgen.

ciaaaaaaaaaou!


bild från tove's blogg! http://tove.idol.tv4.se/


R' kort inlägg!

hej hej hej och hej! ska försöka skriva ett kort inlägg idag... har en hel del att göra. idag har jag iaf vart i skolan.. gick bra! sen hämtade vi moppen hos polisen. åh va förbannad jag blir.. mer skador än jag trott! så det blir ju kul sen när man står med kvittot i handen efter reparationen! hoppas på en ny. usch va arg man blir, men är samtidigt så jävla glad! för mitt id-kort låg kvar i moppen :D wiiiiiho! slipper skaffa nytt.

nej nu måste jag duscha, packa gympaväska (haha), kolla mammas pojkar och glee. och i pauserna blir det lite plugg, svenska och spanska!

imorgon är det musikprov och det SKA gå bra!
Ciao-ciao-ciao-ciao



R' skolfotot!

tjuhu! imorgon så åker jag och hämtar moppen :D wiiiiho! idag har jag iaf varit i skolan precis som vanligt... och som jag skrev igår så hade vi matte-diagnos idag. trodde det skulle gå skitbra eftersom att jag precis arbetat i matteboken med det som var på diagnosen. men precis som förra diagnosen så får jag värsta minnesluckan haha nerå men glömde helt bort hur man gjorde. kändes som om jag aldrig gjort skiten förr. fick lite smått utbrott. linda (matteläraren) ba skratta och sa att vi skulle lösa det på ett annat sätt.

på spanskan hade vi läxförhör.. glosor. det gick faktiskt väldigt bra tror jag! tihi kändes iaf super! och på fredag har vi musik-prov så efter skolan och de så åkte jag och matilda hem te henne och pluggade musik.

efter skolan åkte matilda och jag till stan, jag mötte min syster och vi köpte julklappar. så himla skönt att redan ha hunnit köpa julklappar till, syskonen, mamma&mats och pappa&maria. sen imorgon ska vi och köpa till mormor o morfar... och jag ska köpa till nathalie (storasyster). sen är vi istortsätt klara :D

juste, för nån dag sen så kom skolfotot.. så jag langar några bild på det enskilda och klassfotot!
CIAO


Klass 9 the best!


jahapp, det var årets skolfoto.. längtar till spexfotot! :D

M '

tjatja!;)

jag har aldrig tid att skriva, även fast jag gärna vill.
som becca skrev är de väldigt mycket i skolan just nu.
och jag är nog en av dom som gjort minst och kan minst av de man ska, känns ju toppen..;(

spanska:
träna inför prov ( )
matte:
gör til sidan 61 ()
engelska:
gör läsförståelse ( )
SO:
träna inför prov (/)
musik:
träna inför prov (x)
bild:
hitta bilder till kalender ( )
ska hinna me allt de där innan söndagen!? :O
man ba lycka till MATILDA!
tur att man har becca till lite hjälp iaf, de behövs verkligen!!:)

någon som har tips på hur man ska kunna plugga hemma när man bara fasnar i datan/TV:n, SKRIV!!

nu dunkar jag musik och försöker glömma skolan, vilken jag verkar misslyckas med.
carro är påväg till London nu :(:( , kmr sakna sönder henne!
därför har jag en till farm att hålla i ordning på på farmville, haha me nöje;D

veckans höjdpunkter hittils: 
*skolfotot har kommit
*jag har köppt första julklappen
*med beccas hjälp har jag lärt mig massa i musiken och SO:n.

hoppas på mer bra grejer, just nu känns egentligen bara allt sämst. 
hoppas ni hare bra iaf!:)

dålig bild och jag bjuder! 


min älskade klass!

jag vet jätte dåliga bilder, men får se om de kmr nå bättre sen :)

/matilda


 


R' nyduschad!

Hejhej.
idag har vi haft ledigt, men gick upp vid åtta och fixade mej eftersom att jag och matilda skulle till idrottsgymnasiet och kolla hur det var. så vid halv tio möttes jag och matilda där... var där fram tills strax efter ett sen åkte var och en hem till sej. jag åkte hem och bytte om och packade plugget sen drog jag till tilda. vi pluggade so, musik och spanska glosor :D gick faktiskt väldigt bra, och så otroligt skönt att slippa plugga med de innan jag lägger mej.

Jahapp sitter här nyduschad nu iaf... ska dra igång andra avenyn sen blir det att försöka lära mej prefix elr vad tusan det hette. haha, iaf så var det de jag hade kvar att lära mej inför diagnosen imorgon! sen blir det kudden för min del. och ja när vi ändå pratar skola så kan jag ju berätta att vi har sjukt mycket prov och skit nu på slutspörten haha...

Vecka 48:
Matte diagnos
Spanska förhör
Musik-prov

Vecka 49:
So-prov
Spanska-prov
Teknik-prov


haha lite mer än vad vi brukar ha men men... känner mej iaf ganska säker på musiken, spanska förhöret och so-provet. tekniken måste jag öva lite på. och grammatiken till spanskaprovet MÅSTE jag börja på. och ikväll blir det matte för hela slanten!

ovärd info, men ingen har tvingat att läsa.. så ja!
åh justfan... mamma ringde och frågade om vi kunde boka tid för gym-instruktion men då hade dem fullbokat tills 19 december :O så då åkte vi till andra friskis och svettis och då kunde vi iaf få tid till den 5 december :D bokat och klart!

nej AA nu, ciaaaaaaaaaaaaao
p.s. ska sälja systemkameran wiiho! :D


C' henok achido - high on life

tjaa!

imorgon (tisdag) har vi ledigt & på onsdag åker jag till london!! med mamma :)
i sommras när vi konfirmerades fick jag en london resa med mor min, ska bli kul.
Egentligen vet jag inte vad ska skriva, men nu vet ni det allafall! 
imorgon när vi har ledigt ska jag plugga matte, ÅH VAD ROLIGT! ..... . men jag tänker inte få IG
nej nu ska jag lägga mig och kolla på Kung Fu Panda & sen sova å samtidigt hoppas på att ingen mardröm besöker mig inatt, som de senaste tre nätterna.. :(

jajaja, vi hörs
kram



smutsig spegel haha

R' super bra vecka!

då var det en ny vecka igen :) alltså helt seriöst... känns som det var för ba några veckor sen vi började skolan. shit va tiden går snabbt! jaja idag var det skola som vanligt, sen åkte jag ner till stan en snabbis med tjejerna kollade runt lite snabbt och sen åkte jag hem. hann lagom komma hem och då var det dags för att åka och kolla på ett hus... tror inte ngn av oss var så intresserade av detta huset. sen åkte vi till hälla och gjorde det jag sätt fram emot under hela dagen. köpte nya träningsskor! TACK MAMMA! hehe blev inte direkt några så speciellt orginella, lite speciella är dem nog haha typ gröna, jag menar verkligen gröna! låter säkert skitfult men dem var rätt snygga, annorlunda åtminstone ;D!

sen åkte vi hem och käkade, nu har jag precis spelat farmville och ska kolla runt några bloggar sen blir det kudden för min del!

juste, har en hel del bra saker att se fram emot i veckan. riktigt bra saker!
tisdag: dans+idrottsgymnasiet
onsdag: gyminstruktion med mamma
torsdag: HÄMTA MOPPEN! :D
fredag: åka hem till pappa!

justja, imorgon ska alltså jag och matilda och vara en dag på idrottsgymnasiet. se lite hur det är där och lite så... senare så ska vi försöka komma iväg och kolla på en utav deras fotbollsträningar. ruligtruligt!

såhär trooooor jag att mina val inför gymnasiet kommer se ut...
1. Samhäll med fotbollsprofil (idrottsgymnasiet)
2. Barn o Fritid med samhällsprofil (rudbeck) / samhäll med dansprofil (idrottsgymnasiet)
3. det jag inte väljer som nr 2 blir nr 3.

ja typ nått sånt... ska tjila nu, tjingtjong ciao!

tycker nog att dem ser lite bättre ut i verkligheten!


R' söndag

tjubba! carro, tilda och ronja sov hos mej från lördag till söndag! roligt vare, och skrämde upp varandra kan man verkligen säga att vi gjorde så iaf jag satt klar vaken hela natten och "vaktade" (sov nämligen hemma själv) HAHAH!

sen idag segade vi oss sen åkte dem hem, ronja och hennes pappa skjutsade mej te skiljebo och därifrån gick jag te skiljeboskolan och mötte carro och vi kolla på hennes brorsas match sen kom mamma och hämtade mej, åkte hem och satte mej vid datorn som vanligt hah! sen skulle mats åka och köpa mat så jag beställde en sallad från ibbes, efter en kvart stod salladen på bordet, lika god som alltid!

haha de roliga är att en portion för mej är ungefär exakt en fjärdedel av allt man får med, så det räcker till imorgon också kan jag lova! nu sitter jag med den sista energidrickan som blev kvar från igår. mamma har precis förhört mej på so/lite musik och det blir samma sak imorgon. måste öva som fan inför proven! snart betygssättning liksom.. so provet måste jag verkligen sätta. om jag inte får vg på de här provet sänker jag hela betyget te G (y) toppen liksom, lite pressad!

jaja men provet är ju inte i veckan utan det provet har vi vecka 49... så om jag över lite varje kväll så kommer det sitta som ett smäck! juste imorgon blir det att åka och kolla på ett hus med mamma sen åker vi kanske till friskis på gyminstruktion och får vi inte tid imorgon så tar vi det senare i veckan och åker istället imorgon och köper nya träningsskor (inneskor) både att ha på spinningen, passen, gymmet och idrotten i skolan.

Nej nu ska jag och syster skriva upp vad vi ska köpa i julklapp till alla sen blir det fix och kudden för mej!
Ciao

R' lördag!

tjo! har precis fixat mej och duschat och innan det så städade jag mitt rum :)

senare kommer tjejerna över och förhoppningsvis slaggar dem här också. vi ska väll gå iväg och handla lite mat och gott till kvällen sen får vi se vad vi hittar på. haha vi har lite planer men vi får väll se!

roligt ska det bli iaf, hörs senare!
nu blir det dunka musik för det är bara jag, natha och kim hemma!

CIAO

R' SNYGGING!

hej på er! idag har varit en hyffsat bra dag :) hehe försov mej imorse, menmen sånt händer! Engelskan gick rätt bra, ville absolut inte ställa mej och prata i 2 minuter inför hela klassen så det fick bli matilda, carro, jag och jonas. sen gjorde jag istortsätt klart so:n JAAAAAAAAAAAAAAA säger jag bara... fyfan va skönt! så nu ska jag kolla igenom och se så att jag har med allt och sen öva in det så det sitter som ett smäck!

på bilden så skulle vi börja på en fotokalender. alltså skulle vi göra en egen kalender :D och vi skulle välja ett tema som vi ville ha över hela kalendern och nu har jag finally bestämt mej... det blir DAVID BECKHAM! snyggingen han själv.

så nu har jag precis suttit med picasa (fotoredigeringsprogram haha) och gjort en framsida till kalendern och redigerat lite bilder. blev hyffsat bra faktiskt :)!

juste mådde ju pissdåligt igårkväll så jag somnade ovanligt tidigt, och sov sammanlagt 9 timmar ;O ovanligt länge, brukar sova nästan varje natt typ 6 timmar (INTE bra) men idag ska jag försöka ha fixat klart mej tills klockan är 11 iaf så jag kan gå och lägga mej då. helt ovärt att veta men iaf haha!

nej nu ska jag nog packa väskan (idrott imorgon) sen fixa mej. och justfan :S har teknikprov nästa vecka och har inte börjat ännu. blir nog till att läsa några av de 17 sidorna som ska läsas och försöka få inte det i skallen hah!

Dagens låt: Eskobar - Someone New

Sovgott, Ciao!


han's leénde och han's blick på den här bilden är klockrena!


ögonorgasm HAHAHHAHAHHA!


R' bort bort bort!

hej.. mår inte alls bra för tillfället. har ont i huvet och mår illa som fan! hatar må illa känslan... som säger typ "hej spya"! vill ha bort känslan NUUU

ska sova istället. tjing

C' daughtry - call your name

åå, jag hade skrivit värsta inlägget sen dampa datorn & allt stängdes ner :( !
eller värsta och värsta men de va ett inlägg iallafall! haha

de va skola idag. de va såå jobbigt att komma upp imorse, å de blir bara värre & värre!
efter skolan åkte vi hem till matilda och träna lite engelska blandannat. Imorron ska vi, i två minuter prata engelska, berätta om oss själva tex. jag hatar engelska & jag kan inte engelska.
Sen åkte matilda&rebecca å körde spinningpass, själv honkar jag på en annan gång, idag orkade jag inte.

jaja, nu ska jag kika vidare på internet + spela farmville hihi
kram




saknar sommaren, & solen! inte norrland haha.. (bilden är tagen där)
om jag minns rätt hade jag 47 myggbett på ett ben i slutet av veckan! :o

R' tisdag

hej idag orkar jag inte skriva en "bibel" som jag brukar ;)! men här får ni en snikey pike på vad jag har gjort och ska göra idag/ikväll!



haha farmville är en del av min vardag numera :P

hare bra och sov gott.
juste måste öva engelska innan det är dags för kudden.
CIAOOOO

p.s. imorgon blir det spinning med tjejerna.. mamma skulle till typ "kilopraktorn" haha det uttalas så men jag vet inte hur man stavar. sen på torsdag blir det nog ett medelpass med brudarna. tjing

R' äntligen!

juste, efter öpperhus på rudbeck åkte mamma och jag och fixade ett friskiskort åt mej... som jag har väntat! det har liksom blivit uppskjutet hela tiden, p.g.a. sjuka m.m. men nu är det FIXAT! hihi

det blev ett halvårskort för spinning och gympa-pass. har aldrig testat spinning men verkar kul och som riktigt bra och jobbig träning :D och det gillar vi! och på nått sätt så har min hjärna fått för sig att detta också ska vara typ mer effektivare träning än ett vanligt pass. iofs tränar man olika delar av kroppen och olika muskler men alla jag har sett som kör spinning är alltid så sjukt svettiga haha! så det är ju bara ännu ett tecken på att man förbränner.



hahaha fin google-bild jag hitta!

så nu blir det träning för hela slanten...
måndag: medelpass
tisdag: dansträning
onsdag: ska försöka få med mamma på spin-start!
torsdag: ska försöka få med mej tjejerna på ett till medelpass.
och helgen får nog bli lugn :)

Tjingeling!


R' skola träning öppethus

tjubba! kom hem från rudbeck för ungefär en timme sen, massa folk man kände och sen satt jag och carro och våra fina mammor och lyssna på lärare och elever som berättade om barn och fritidsprogrammet.. verkar väll helt okej kul! :) skulle gott och väl kunna tänka mej.

sen när jag kom hem så ringde jag matilda och berättade om skolan.. hon följde tyvär inte med. snackade ett tag sen har jag bara spelat farmville nu i typ minst en halvtimme :D ROOOOOOOOOLIGT&NÖRDIGT! men vafan

efter skolan följde jag med carro hem, vi bytte om och käkade yoghurt (stvning) och dinkelmusli HAHAH, sen tog vi bussen till friskis där matilda satt och väntade. körde ett medel pass sen åkte jag hem och duschade och käkade.. och efter det - öppethus!

det var väll typ min dag :) och nu kom mamma precis upp och berättade att hon bakat mina favoritkakor HAHA colakakor så nu ska jag ner och ah... ni förstår ;)

seeeee ya


R' soooooov gott!

tjenare! har väll i stort sätt hunnit med det jag skulle, haha förutom so:n pallar verkligen inte! ingen som helst lust, och har jag inte det så kommer det bara åka in genom ena örat och ut genom de andra och det är ju helt lönlöst så det är bättre om jag väntar tills jag har lust med att göra det, så kanske det stannar också!

Städa! [x]
Schamponerat håret [x]
har faktiskt hunnit med det två gånger så nu är det verkligen påväg åt rätt håll, men om det inte blir så blondt som jag vill så köper jag nog tillslut silverschampo även om det känns lite läskigt, kan ju bli helt VITT! jaja vi får se.

Och nu har jag precis tagit fram nagellacket så nu är det dags för det.
Sen plockar jag fram kläder för morgondagen och går och lägger mej!


lite smått sugen är man ju, men ackackack... vette fan hur man ska få till det!
(dock tagen med dålig mobilkamera haha)

CIAO


R' tummen upp!

hej IGEN, tänkte bara säga att på önskelistan står det också b.la. presentkort på kicks och det finns en spc anledning. för att jag har fått tips och även läst på internet om ett smink märke som heter ID-bare minerals som ni nog känner igen! det sägs att det är så pass bra mineraler i sminket så att det är bättre att sova med det än att sminka av sig, såpass bra mår huden av sminket! Nackdelen är väll att det kostar lite mer än "vanligt smink" dem flesta foundations som t.ex. isadora, maybelline new york, nivea m.m. har ligger på runt 100-200 spänn dem flesta, bare minerals foundation kostar 435 kronor (om jag inte minns fel haha men har för mej de) och som ni ser på den första bilden så är det inte flytande foundation utan deras foundation är i puderformat kan man säga. alltså behöver man en borste för att "applicera" (som de profersionella så snyggt kallar det) de i ansiktet. du kan dessvärre inte ta vilken borste som helst, utan ID har även några speciella borstar som ska användas för bästa resultat, det speciella med dessa är att dem är gjorda på get-hår... när jag hörde det började jag asgarva (inne på kicks haha) men det var tydligen nått speciellt med get-håret så det fick fram mineralerna mycket bättre än en vanlig borste.. tror hon sa nått sånt om gethåret. borsten ligger på runt 370 kronor har jag för mej. Priserna jag har sagt är det Kicks som har.




ID fanns på kicks för ungefär ett år sedan sen hade det uppehåll men nu är det tillbaks igen, det är väldigt bra måste jag säga. Annars var man tvungen att leta upp någon "speciell" sminkbutik.

det var allt från mej för tillfället, haha hinner säkert med ett inlägg till innan jag går och lägger mej!
CIAAAAAAAAAAAAAAO

R' haha no lifer?!

höhö, har väll typ inget att göra för tillfället, rubriken liksom.. jag har börjat blogga en del och framförallt sitta vid datorn.. tecken på brist på liv haha? så jag skriver väll ett litet ointressant inlägg som ingen ändå läser :)

men jag har precis gjort mina två sista sidor i matteboken alltså de två sista till målet, så nu ligger jag ikapp med nians "veckomål" haha skönt som fan! sen efter det, schamponerade jag håret med det nya schampot, märkte lite skillnad.. men som sagt så ska jag ju fortsätta att använda det och vid nästa tvätt så låter jag det nog sitta i några minuter så tror jag att det kommer bli riktigt bra. sen några hårinpackningar på det så kommer inte håret ta slit av schampot.

hm.. kan ju berätta att jag skrattar lika mycket varje gång comhem reklamen är på tv haha. Framförallt när dem gör parodi på youtube-klippet "skogsturken"... "vem vare som kasta?!" haha så jävla skön. tänk er typ eran farmor komma och ba.. "ey vem vare som kasta?!" haha och gå sådär som hon i reklamen gör HAHAH.

snart blir det ett inlägg om ett sminkmärke som verkar väldigt bra och dem jag har pratat med som använder det är riktigt nöjda, det man läser får en att vilja springa till affären och köpa det på en gång haha!

btw, tror att mamma är påväg snart. då bär det av hem till mitt rum, som är i behov av en städning.
ciaociao

återkommer inom kort! ;D 

C' chillidilli dag

oj, vilket slappdag det vart idag!

de ända jag har gjort utanför dörren var att hämta kläder hos pappa.
nu kollar jag på reprisen av desperate housewives fastän jag redan sett avsnitten sen jag duscha, måla naglarna & lite sånt där, ladda för nya veckan haha.. om de blir som vi har pratat om åker vi till gustavsvik med niorna denna vecka, men vi får se!
därför de inte blev en låt som rubrik idag är för att ingen passade för idag, hehe

kramis

R' söndag

Hej! blev ju rätt nöjd med håret igår, men kände ändå att jag ville bli ljusare så idag åkte vi ner till stan, och jag fick ett schampo av pappa som ska göra att håret bleks och blir ljusare, sen ska man fortsätta att använda det för att behålla ljusheten. Tack pappa! Tipsar er om den senare med en bild om den funkar bra.

Sen gick vi och tog en varsin sallad på Vivaldi i Gallerian, sjukt gott! Nu ska jag göra mina sista två sidor i matten, sticka lite och sen fylla på önskelistan lite. Åker hem till mamma senare ikväll också.

När jag kommer hem till mamma måste jag..
~ Städa
~ Måla naglarna
~ Läsa so!
~ Bleka håret med nya schampot.

Juste nu har jag bestämt mej för vilken vinterjacka det blir som står på önskelistan.

SÅ JÄVLA SNYGG!

nej nu blir det matte för min del!
Ciao!


R' önskelistan!

japps, nu kommer bilderna på jackorna och kläder/skorna som jag har kollat runt på ikväll..



alla dem här jackorna har jag blivit kär i haha, nerå men det är så sjukt snygga allihopa! behöver ju en skidjacka både för vintern, sen om det blir nå sälen med klassen och sen för Österrike (påsklovet). Priserna är ju rätt höga för en tjej som klarar sig på endast barnbidraget haha så det blir till att önska sig en utav alla fyra skönheterna i julklapp. Kan bara inte bestämma mej för vilken?! :s HJÄLP?



och dem här kläderna och skorna bara SKA jag ha! så är det liksom, punkt slut!

Nudie Jeansen finns på JC för BARA 999 kronor (brukar kosta över tusenlappen)
Fred Perry tröjan finns på Stadium för 799 kronor.
Nike Fin'Star skorna vette fan vart man köper dem, men skulle tippa på intersport/stadium/ryns för runt 700-800 kronor nått sånt.

Detta kommer stå först på min önskelista!
Blir nog en hel del fler inlägg med saker som kommer att stå på önskelistan.

Sov gott nu, Rebecca


R' behöver en ny mobil?!

Gokväll! HAHA va fult det lät.. typ som på rapport.
aja har setat i typ en timme och kollat runt efter massa saker som jag vill ha. finns massa fint, så jag ska väll skriva det på önskelistan. behöver delvis en mobil, eftersom att min förra blev stulen, sen behöver jag en ny skidjacka eftersom att min förra är för liten (JAG har växt! :D) haha. sen är det lite grejer som jag helt enkelt bara vill ha, elr är iofs i behov av jeans och skor också så ja här kommer lite bilder.



Samsung mobilen är sjukt snygg och väldigt bra pris, ända minuset med den är att det är touch.. rädd att man tröttnar och att det blir drygt! LG mobilen är väll inte lika snygg som samsung elr sony mobilerna men den ser ut att vara hållbar haha och det kan verkligen behövas om man heter Rebecca Wallin, min förra tappade jag från andra våningen (skills that kills) jaja, men sen har jag velat ha en mobil med tangentbord också plus att det är bra pris på denna också... tre flugor i en smäll! Sony Ericsson mobilen är också väldigt snygg, dock har carro en sånn kanske lite trist att ha likadana men tänker faktiskt inte leta mobil efter vad mina kompisar har :P kollar efter en snygg och bra mobil som jag skulle trivas med. Verkar iaf superbra, har ju inte hållt på med den så mycket förutom att ha klickat runt lite på carros, men det är verkligen tummen upp för denna, elr ah för alla tre!

Samsung mobilen kostar 1590 kronor
LG mobilen kostar 1449 kronor
Sony Ericsson mobilen kostar 2699 kronor

(Alla bilder och priser har jag hittat på elgiganten.se och det är dock internetpriser)

det blev ett långt inlägg haha, lägger in ett annat inlägg med bilder på jackorna och kläder/skorna.
Ciao!



M & C'

siter hemma hos carro nu, vi ska gå och käka kebab på alberts haha:D
idag har matilda varit barnvakt och carro har varit på stan med sin mor:)
sen har vi varit och träffat saknade maja.
nu ska viii dra och käka.
/ciaooooo matilda&carro


vi två -06/07
ha ha ha


R' lördag och utväxten är putsveck!

tjo tjena! åkte ju hem till pappa igår, men det var bara maria och calle hemma, pappa var och festade i sthlm. precis när jag kom så gick jag och maria och lämnade calle som skulle på skoldisco hehe. sen gick vi hem och gjorde iordning tacos! sen kom calle hem och då blev det idol-tittande och massa prat. orkade inte dra igång datorn så det blev ingen uppdatering p.g.a. det. somnade iaf runt halv 12-12.

idag vaknade jag vid tio, maria och calle hade åkt till calles hockeyträning så jag fixade iordning frulle och sen började jag sticka.. hehe insåg ännu en gång att jag gjort lite fel på ett tidigare varv så jag började om IGEN. sen fixade jag iordning mej. dem kom hem från träningen och lite senare så åkte vi till ica maxi och där inhandlades det hårfärg och lördagsgodis :D

kom hem och strax efter oss kom även pappa hem. och efter massa snack med familjens vänner så blev det bestämt att vi ska följa med två andra familjer under påsklovet till Österrike och åka skidor! Ska bli skitkul!

Sen så färgade maria mitt hår, och jag blev jättenöjd. Samma hårfärg som förut bara att min mörka utväxt är BORTA! jippi haha

langar en jätteskön låt med Jason Mraz' som jag hittade idag när jag lyssnade runt lite på Spotify!

 

Nu ska jag spela farmville och sen tror jag det är dags för käk, kanske gör ett inlägg senare... får se!
Ciao!

C' missy higgins - the special two

jag är såå trött..
ikväll ska jag se idol och ha fredagsmys, med mig själv haha:(
imorgon ska jag på stan med mamma sen öppethus på wennströmska med mattelito :)
läs hennes inlägg om skoldagen.
nej nu ska jag tvätta bort sminket och lite så.
har inga bilder här på den här datorn, sitter vid mammas så kanske slänger in en lite senare från min egen

pys&krom

M ' mitt första inlägg

mitt första inlägg här. Lite svårt att veta vad man ska skriva om, men kan ju berätta lite om min dag :)
skolan, like always..
fredag den 13e och på första lektionen hade vi NO prov, kan de bli värre? näe.
de gick väll som de gick, men får hoppas på ett G iaf, vore ju inte så kul att få IG.
sen hade vi en sjukt jobbig idott. efter skolan åkte jag med tjejerna ner till stan och fixa en sak.
sen åkte jag hem och städa, jobbigt. men jag behöver pengarna :D!
sen kom Liam till mig, (min systerson). Och nu är jag barnvakt tills mamma kommer och är de.
vi sitter och lyssnar på smurflåtar och har de bra 8-)
ikväll blir de att hämta min nya tv sen en lung kväll framför idol.

konstigt att jag inte haft någon otur alls idag vad jag vet, men jag vet en som blivit misshandlad och en som ramlat me moppen, tänker inte nämna några namn, men de gick väll bra tillslut..
 
den här bilden på mig och Liam får avslutta dehär blogginlägget.



/puss&kram matilda


R' hej bloggen!

tjosan! idag har varit en väldigt bra dag tycker jag :) skolan var precis som vanligt, förutom att vi började sticka halsdukar i slöjden -.- haha tycker egentligen att det är rätt roligt, elr ja roligt och roligt men helt ok liksom! och självklart så gör jag fel om och om igen, fick börja om 5 ggr -.- drygt som faaaan! ;)

efter skolan gjorde jag, tilda och carro ett besök som gjorde min dag till den bästa hittills i november! blev så glad, kan säga senare vad som hänt! sen åkte vi iaf hem till mej, käkade lite... ingen ovana att vara hungriga precis haha! sen började vi med no-pluggande, ganska behövande när man ha no prov imorgon :$ hm, får se hur det går... men som carro skrev så är det ju istortsätt det här provet som betyget hänger lite på. så får hoppas på det bästa!

sen åkte tjejerna vid halv sju och jag började plugga med matte, hm.. låter fruktansvärt i mina öron eftersom jag har hatat matte i flera år men nu börjar jag tycka att det är roligt :O REBECCA TYCKER OM MATTE?! hm.. jaja iaf bra för mej och mina betyg :D! så jag gjorde typ 2,5 sidor matte och från att ha legat tjugo sidor efter i måndags så har jag nu ca. 4-5 sidor uppgifter kvar, så jävla glad!

nej nu ska jag gå och fixa mej sen bege mej mot kudden med no-papprena och historia-boken i högsta hugg! haha ska öva lite inför imorgon, sen läsa några sidor om "det kalla kriget" i so:n.. kan verkligen inte läsa i skolan.
men jaja, ni får ha det så bra. för det ska jag tihi

ciao


haha vi tjockad oss rejält på lägret (i början av terminen)
och vart har marabou amigo tagit vägen?! :O

p.s. håller med carro, sweet dreams med beyonce är grymt jävla bra. det blir nog dagens låt!


C' beyoncé - sweet dreams

hej
måste plugga, de är no-prov imorron! ack, ack.
vi har pluggat idag men de måste sitta stenhårt, provet imorron säger på't ungefär vad vi får i betyg denna termin. JÄTTE KUL
så nu... måste jag plugga 

meen, innan så kan jag skriva lite. typ att skolan rulla på som vanligt & efteråt umgicks vi alla tre :)<3
bara så ni vet, hihi




bilden är skitsuddig men de är våra händer, -07
<3


R' onsdag... gymnasieval?!

tjobba! idag var jag i skolan precis som vanligt.. och under lektionen innan lunch fick jag sjukt ont i magen, var sååå nära på att gå hem elr ba lägga mej ner och dö haha, nerå men hade hur ont som helst. sen började det gå över lite och efter lunch var allt bra igen. fick även reda på vad jag fick på senaste so-provet, hehe fick inte precis det jag velat ha, men men så kan det gå.

efter skolan tog jag bussen hem och pluggade matte, gjorde typ en sida. sen åkte vi (familjen) ner till stan, mamma och jag gick och lämnade in några foton som vi ska göra till "riktiga" foton som man kan sätta i ramar. sen åkte vi till idrottsgymnasiet för att gå på öppethus, matilda kom också dit efter en stund, verkar som en jättebra skola. sen följde jag med matilda och hennes mamma till praktiska gymnasiet och kollade, verkar som jätteroliga linjer (stylist/elr/hudterapeut).

lite svårt val de där, vet ju inte heller vad jag vill bli när jag blir stor så kanske är bäst med en bred linje men ändå vill man ju ha kul på gymnasiet så då kanske praktiska verkar som ett bra och smart val. men ja vi får väll se. står väll mellan dem två, (praktiska&idrotts).

imorgon ska jag och matilda göra några "ärenden" sen dra hem till mej och plugga NO... har prov på fredag om atomer och bajs! usch usch usch, hoppas på att det går bra!

nej nu ska jag gå och fixa mej sen lägger jag mej i sängen och gör några uppgifter i matteboken (kan bbehövas, ligger typ 13 sidor efter hehe). sen blir det kudden :D

sovgott!


rebecca i ett nötskal haha!

C' FÖRSTA INLÄGGET FÖR MIG

cha cha bloggeen!!
skoja. hej :)

heeelt nybörjare är jag här, på blogg alltså men de ska nog bli ändring.

de va skolan idag, såklart.. efter åkte jag och tog första sprutan mot svininfluensan på sjukhuset hos mamma. matilda hängde med som sällskap. haha de va tur de, hittar verkligen inte till rätt avd från stora ingången så ja, vi sprang runt och virra vi haha! 
inga bivärkningar än heller förutom lite öm i armen då, väntar bara på skit ont i huvudet & feber men icke. Kanske kommer?
kom hem efter de, å hemma händer ingenting.
nu ska jag spela farmville hihi
någon fin bild bjuder jag på en annan gång

tjing!

R' tisdag

hallelojah! nu är det bara två dagar kvar med pencilinen wiiiho!! får ju egentligen inte anstränga mej när jag käkar medicinen men kände att jag ville gå på dansen idag, missade ju förra veckan så det gjorde jag och det var lika kul som alltid :)

innan dansen åkte jag och carro hem till mej, åt makaroner och ketchup haha! sen chilla vi lite sen var det dags att dra sig mot dansen, släppte av henne och plockade upp matilda. fick mej en rolig resa hem sen, matildas syster håller nämligen på att övningköra. jävligt duktig för att liksom vara "nybörjare" elr vad man säger.. börjar redan bli nervös inför när det är min tur haha! drygt ett halvår kvar tills 16 års dagen :D jippi!

när jag kom hem städade jag mitt rum sen käka jag och efter det blev det en dusch...
har precis spelat farmville hihi tummen upp! nu ska jag gå ner och hämta en glass och sätta mej framför andra avenyn.

sen blir det kudden och lite spanska! har typ prov imorgon :s
jaja, hare bra ciao!

 

saknar egypten, men mest av allt röda havet och snorklingen!
usch o fy o blä för alla jävla galna och skabbiga kameler haha!


R' måndag

mitt typ första riktiga inlägg här då...
skola idag som vanligt sen åkte jag hem och gjorde inget annat än att plugga -.-
samtidigt som tjejerna åkte och körde ett pass på friskis. så surt att inte få träna när man verkligen vill! käkar ju pencilin tackvare min halsfluss=ingen träning. tummen ner för de. så jag satte mej iallafall och pluggade so och lite spanska. sen fick vi igång vårat internet! wiiiiho, har vart utan det sen i torsdags, rena döden upplevelse fan haha! nu ska jag nog stänga av, fixa naglarna och gå och lägga mej.

fyhelvette vilken huvudvärk jag har! :(
blir en bild på mej matilda och mandy från skolan haha

ciao, rebecca


Rebecca


(haha jag är ledsen, men jag hittar ingen seriös bild)


Matilda


Carro


Triobloggen!

Den här bloggen startades den 9 november 2009 av Caroline, Rebecca och Matilda. Tre tjejer som hållt ihop i några år, har kännt varandra i typ 9-10 år och har hunnit hitta på massa roliga "äventyr" och är JÄMT otroligt muppiga och har JÄMT sjukt kul ihop! Nu startar vi en blogg för att dela med oss om vår vardag och våra såkallade äventyr haha! ENJOY

lite bilder ... H A H A !



rebecca, matilda, carro och sittandes... maja.


carro och rebecca i romme i vintras.


haha hos en kompis!
rebecca, carro & tilda


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0