byebye!

hej på er! tänkte ba säga att det här blir liksom det sista inlägget för mig... om jag inte ångrar mig så småning om. men kände för att köra på en egen blogg! ciao

kram rebecca

www.rebeccamtwallin.blogg.se
för er som vill läsa!

morsdag

dagen har spenderats med familjen, firat mor på morsdag.
På eftermiddan har jag pluggat som en gris, så går de när man inte gör de man ska i skolan.
Kvällen igår blev helt klart lyckad. Jag, carro, becca, amanda, cornelia och sanna grilla och hade en mke bra kväll.
Imorn blir de skola, och spexfoto, blir nog kul :)  sen ska jag klippa mig och färga håret, elr jag tror de va imorn? oupps.. kmr iaf dö om de blir misslyckat, aja.
ska lägga mig och sse slutet av bridget jones.
hörs väll imorn.
tjing!

mami&papi

bra kvalite...
jag älskar er!

matilda

lördag 29/05/2010

hejsanhoppsan!
kom hem för en liten stund sen, super bra kväll igår! var ju hos sanna och åt middag, med världens bästa människor! mysigt! sen vid tolv traskade jag, ludde, op och johan hem till op och sov. vaknade brevid min älskade ludde, låg i sängen till halv 11 sen var han tvungen att åka hem. sen åt jag, op och johan frukost och läste veckorevyn haha. sen kom mamma vid 12 så åkte vi och handlade nässpray haha, mentol! grymmaste nässprayen jag nånsin testat, på riktigt så tog det typ 5 sekunder så försvann det!

aja kul ämne att skriva om.. inte! ska ta en dusch och fixa mig vilket kommer ta en stund. sen tar jag min nässpray med mig och åker mot min finfina väään! grillning tonight, mysigt!

kram rebecca

headern måste (SKA) bytas ut, avskyr den!

lördag

hellu :)
va ett tag sen nu, as mysig dag me klassen på lögis i torsdags, simning, volley, grillning m.m.
På kvällen va jag me familjen på sex and the city 2.
Och igår, fredag, först tog jag de ba lungt. Sen vid två typ? åkte jag till natha och umgicks me hon och Liam hela eftermiddan/kvällen. Laga mat och såg på film. Åkte hem och sov vid 12 kanske, lagomt rädd när man nyss kollat på beck haha.
Får se va den här dagen har att bjuda på haha.
Nu ska jag iaf byta dator, där nere har vi grymt mke bättre ljud.
Uppdaterar väll sen.
tjing!


matilda

i dont know if i can yell any louder

satt och läste min gamla blogg ett bra tag idag... har aldrig tänkt på hur länge jag gillat (minst sagt) promoe! ett bra tag nu. märkte även att jag då som nu skriver såna där små texter, nu i den här bloggen är det rubrikerna men då hittade man dom i inläggen några rader under inlägget.

dagen som var, var inte alls märkvärdig (28/5). det var den förra året, det minns jag, mycket tydligt.
nu ska jag sätta igång en film, och ha så kul som bara jag kan! haha, njä.
sovgott 
.carro


hello sunshines!

Fredag 28/05/2010
sitter och dunkar musik och ska straxt ta en dusch. sen bär det av ner mot stan, hämta en sak på pappas jobb sen ner på stan och hitta något att ha på mig ikväll. sen kommer ludde och johan ner så träffar nog dem en stund, sen måste jag hem och fixa mig inför middan ikväll. haha!

jaja, måste hoppa in i duschen nu. mina ben är i ett extremt behov av en rakning. så tjing hörs senare!

rebecca


hitta massa gamla bilder på datan, kunskapstider!
haha kolla va söt liten mandy där i mitten!

MADEBY; carro

tjeena. va på löga hela dagen med skolan, eller ja mest 8an och 9an. vi livrädda, bada och grilla sen spela vi vollyboll och fotboll. najs
måste städa mitt rum nu.



haha även fast han är världens mysigaste är nog
största intresset att busa! så ja, de är anledningen till bilden..


torsdag 27/05/2010

hejhej!
kom hem till mamma typ nyss, nu ska jag laga pannkakor åt mig själv. sen ska jag ta en dusch, fixa mig och dra till op där sanna också är! vi ska kika på film, sen åker jag väll hem igen ikväll och sover. imorgon är vi lediga så det är nice, men jag måste plugga no! -.- men sen på kvällen blir det "middag" med ludde, op, johan, sanna och nicke haha gulligt, ser mest av allt fram emot att det är killarna som lagar maten! ;)

nej nu är jag hungrig så nu blire pannkakstillverkning!
tjing, rebecca


the worst thing is, it has just begun

K'aan - Take A Minute

jag orkar inte skriva. lyssna på låten istället, den är bra.
sov gott /c

onsdagkväll 26/05/2010

tjenamårs!
ligger i sängen och ska precis sova. har kikat lite kläder på datan, men det jag vill ha finns inte i min storlek :( sen har jag pratat med ludde och innan det åt jag. vid 10-11 tiden idag blev jag frisk kan man säga.. elr frisk o frisk. febern gick över. så jag tog bussen vid elva till stan, köpte en kofta och ett par jeanstights från vila. sen gick jag och mötte hela skolan utanför konserthuset. kollade på låtskrivarfestivalen. sen gick jag och käkade med op, mandy o elin. sen kom torelli och jonas. så gick vi runt och kikade lite på stan, sen tog vi en fika på waynes. elr ja, dem andra. jag hade ju precis käkat. jonas bjussade på den fikan (så snäll lärare så). sen gick jag, torelli, op och johan och mötte sannisen. gick till konserthuset och fixa lite med biljetterna. sen kom einar och ludde. gjorde inte så mycket, satt i vasa - utanför konserthuset - köpte tuggummi och väntade på att vi skulle få gå in. sen kom resten av gänget så gick vi in och kollade på "finalen" av låtskrivarfestivalen. våra människor kom delad andra plats, men för oss är dem vinnare vilket som! superduktiga var ni mandy, op, elin och nicke!

sen kom pappa och hämtade mig, så åkte jag hem.
nej nu MÅSTE jag sova, tjing!
rebecca


hihi, gillar bilden starkt! tilda, carro, maja, jag och op!

onsdag

skolan idag, sjukt segt. Men vid 12-13 åkte vi ner till stan och kolla på låtskrivarfestivalen. Kolla på de nu på kvällen också. Elin, nicke, mandy & op ni va helt klart bäst! :D
somnade en stund på dagen idag, sjukt skönt. Och imorn har vi sovmorgon sen har vi typ bad och grillning hela dan me skolan. myspys!
fick nyss reda på att pappa fört över 1500kr i sommarpeng, de behövs verkligen!! :DD tack pappsen!
ska lägga mig och se slutet på sandhamn, sen sova.
Kanske kommer bilder imorn.

hare bra!

matilda


onsdag 26/05/2010

fuckfuckfuck, hatar det här! ligger hemma i min säng, när alla är i skolan. skulle nästan kunna göra vad som helst för att bli av med febern och få gå till skolan. plus att idag är det låtskrivarfestivalen. kommer fan börja gråta snart! vill bli frisk NUUUUUU! ska ligga och lyssna på musik och deppa med min termometer sak! ska fan kolla febern 1 gång per minut, MINST!

ha så kul!
rebecca

a new vision, a new future

vi hade precis shoppat lite kläder, jag bar på tre påsar, trött i benen & framförallt i fötterna som värkte, vi ser utgången då pappa plötsligt; kolla, vi går in och kollar lite!
& nu, nu har jag en kanin, igen. en söt liten åtta veckors kaninunge! världens sötaste :)

vi gick in på en djuraffär det sista vi gjorde när vi hade gått i alla affärer i TunaPark. ingen av oss kunde slita blickarna från den lilla söta grejen som hoppa runt.
jag har och kommer säkert alltid vara helt inne på kaniner, jag vet inte varför men jag blir lika glad som typ en unge på 5bast när vi tar hem en kaninunge, haha!
nångång får ni se bild!

bilder kommer en annan dag, även på klasströjan.
natti /c


matilda

köppt två klänningar till skolavslutningen och nu har jag hittat två till, som jag funderar på att beställa hem.. kommer sluta med att jag köppt tio och vet inte vilken jag ska ha. De är ingen jag tkr om såhär jätte mke. Så ja.. de e svårt.
Som vanligt dom sista veckorna i skolan så ska 15846 uppgifter vara klara på en vecka, innan dom sätter betygen. KUL!
åh va negativ jag är.
Fast vi har de ganska slappt i skolan ändå. Imorn äre låtskrivarfestivalen, så vi är väll ba i skolan typ halva dan. På kvällen åker vi dit och kollar och hejar igen :)
idag har jag varit hemma hos natha, umgicks lite med dom och rita lite på min bildgrej.
Nu ska jag lägga mig och läsa lite skvaller på spikmattan.
Sen somnar jag så jag är pigg imorn hoppas jag.
CARRO DU FÅR LÄGGA UPP BILD PÅ KLASSTRÖJORNA! =))
hejrå! :)


tisdag 25/05/2010

hej, ligger myser i nya klasströjan och kollar på kläder på internet. faan säger jag bara, känns som jag är påväg att bli sjuk. får inte hända! imorgon är det låtskrivarfestivalen.. måste vara frisk! på torsdag ska vi bada o sola med klassen, får inte missa!

orkar inte skriva, hörs!
rebecca


måndag 24/5/2010

hejsanhejsan! kom hem för exakt en timme sen, alltså strax efter nio. var skola som vanligt, efter skolan åkte jag med op och nicke till deras replokal där även torelli&tobbe var. sen kom mandy och elin också, så repade dem. sen åkte jag nicke och op till skälby, där johan och ludde var och väntade. gick till en lekpark, där vi satt precis hela kvällen. sanna kom också! sen åkte jag hem, käka och nu ska jag borsta tänderna och sånt sen sova.

hörs imorgon!
rebecca

du är världsbäst

Looptroop Rockers - Living on a prayer

sitter och kikar på youtube klipp och lyssnar på låtar, promoe är grym! & looptroop.
http://www.youtube.com/watch?v=UJhErORvZEY ni måste klicka!!

efter skolan åkte jag & matilda på äventyr till erikslund och stan! hahah, ni skulle sett vad vi flög påväg från skolan, alltså vi flög verkligen haha.. såhär va det typ; vi kommer i fullfart på gräset(!) med moppen och ser inte den stora långa stenen som ligger gömd så tiden ba .stopp. sen så landa vi igen och körde vidare HAHAHA

jaja, hemma vid åtta typ.
nu ska jag skriva ner allt jag vet om promoe, hur drygt?
hejdå 




caroline


öland roots 2010


klappat & klart!
fyfan va kul! :D

/matilda




söndag 23/05/2010

hej! är hur trött som helst men ska snabba mig och skriva och sen ta en dusch och soova en stund. kommer inte ihåg om vi skrivit om vad vi gjorde i fredags. så jag skriver väll om det också.. vi var en hel del som var hos sanna. super! sen sov jag hos carro, la mig på hennes säng de första jag gjorde sen sov jag efter 2 sekunder.

i lördags (igår) vaknade jag först som vanligt haha, sen gick vi upp och åt frukost, duschade och fixade oss. gick till carros mamma så carro kunde byta till shorts eftersom det var hur varmt som helst. sen cykla vi till ica och köpte vitamin well och choklad. sen cykla vi runt i typ en och en halvtimme. sen satte vi oss på typ en äng, sen cykla vi till matilda. kommer på att mobilen ligger kvar på ängen.. cyklar tillbaks!

sen till matilda, vi cyklade mot op. matilda och carro drog hem och käka och jag och op drog till ica och handla. sen hem och så lagade vi (op) mat haha, sen kommer op och ska säga att maten är klar. man måste ha vart med för att fatta hur kul de såg ut. jag satt och pratade i telefonen. så hon ville inte störa. så hon skriver på ett papper "MATEN ÄR KLAR!" sen hade jag precis lagt på och är påväg in, i dörren möter jag op med skylten i handen. hon såg chockad och lite rädd ut haha roligt var det iaf! sen när vi hade käkat skjutsade hon mig till mamma, hämtade lite grejer. sen när vi kom tillbaks hem så hade tilda, carro, nicke och sanna kommit. sen kom ludde. vi satte igång en skräckfilm, typ "frontiers" tror jag den hette. sjukt äcklig! sen drog matilda och carro hem. vi drog igång shrek.. men alla var fett trötta så vi gick och la oss efter en stund. idag vaknade vi vid halv nio, men gick inte upp förns kanske halv 11-11. gick hem till mamma och vänta på att pappa skulle komma och hämta mig.

nu är jag hemma, duschen väntar sen sängen!
rebecca


brennan heart - we come and go

Har ni smakat eye q nån gång? hahah fyfan, det smakar rutten smörja. Jag stog typ i fem minuter och trodde jag skulle spy bokstavligen, haha.
Jag är hemma hos min låtsasmamma, är med filip. Såklart typ, skulle inte få för mig att smaka detdär annars.
Man äter det för att få bättre konsetrations förmåga.

Idag händer ingenting, rätt skönt. Imorron därimot är det skola, inte länge kvar nu tills avslutningen.
ska kika fejan, hejs


caroline


today i feel happy

sitter hos Op nu! kvartetten.

var hemma hos sanna igår, vi var typ 18st :) kom hem vid 1.
vakna med becca imorse. cyklade runt i kanske två timmar innan vi hämtade upp matilda sen drog vi vidare till op. ikväll ska vi softa här, vet inte om det kommer fler än.
nä, nu ska mat lagas.. hade de!




bilden är op's, haha..
/c

come home

tjaa! finfina grejer med hem från stan idag, nice med money. ska nu hoppa in i duschen sen fixa lite, ska hem till en vän ikväll med massa andra vänner;) haha, va fult de lät. även fast jag hoppar in i duschen nu kommer jag ändå vara hur stressad som helst innan vi ska åka, förstår inte :(
ha en bra kväll! /caroline


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


ni är mina favoriter, bara så ni vet!


rebecca


matilda

skoldagen va ganska så chill, som alltid enligt mig.
Vädret = (y)
efter skolan blev de ju inte riktigt som tänkt. Men de slutade bra den här gången :D
när jag kom hem städade jag, så nu är de över.
Ska snart lägga mig på spikmattan sen sova.


föresten så har aldrig statestiken varit så hög som idag, de gillar vi! :D

godnatt! :*

blood dem out

wow! jäklar vad statistiken flög upp idag :) välkomna välkomna!

jo de vi hade tur med idag, var polisen. civilsnutar stötte vi på när vi var påväg till våra vänners replokal. men vi klara oss! dock så körde inte jag men jag är lika glad ändå att vi klarade oss. en kille som dom tog hade en moppe som maxades till 80km, jag skulle bli rädd för mig själv om jag körde så fort, haha.

imorgon är det fredag! äntligen.
kramis



dead'N'gone
bilden passa till texten bara /c

godnatt

mycket i skallen känns det som, går ut på en promenad. så vi säger godnatt nu! blir nog antagligen inge mer dator idag, men vi hörs nog imorgon!

rebecca
känslan stannar kvar
underbart!


hahaha!

haha snacka om en dag att minnas!
kan fortfarande börja skratta åt de två som skulle sticka från polisen med moppe! haha fyfan va kul de såg ut när dem åkte ner i diket och upp. med en jävla fart också! HAHAHAHAHA flög verkligen fram!

hörs senare, rebecca

matilda

SNACKA TUR MAN HAR IBLAND ALLTSÅ! :D


matilda

sitter och väntar på carra, vi tar min ""finfina"" moppe till skolan. Då går de fort iaf. (Y)
hörs väll ikväll.
hare bra!

bild från min födelsedag!
ge tillbax min hårfärg :(

matilda

buhu min moppe är riktigt ful :(
bara Op som är ärlig och håller med mig.
Fast den är riktigt skön att köra, får fan ta och nöja mig med den, kommer frammåt iaf.
Jag och carro har varit ute och åkte i timmar typ runt hela stan, va b.l.a och hälsa på Op en sväng.
Nu sitter jag och ser på sandhamn, ska snart gå och sova. Men som varje kväll så blir de först spikmattan.
godnatt:*

onsdag nittonde maj

barnbidrag imorgon, great! längtar tills fredag, efter skolan drar jag med lilla op till stan försöker hitta något att ha på mig. sen dra vidare mot sanna! jätteglad är jag nu, men har skita ont i huvudet. men annars mår jag nog för bra! nej nu ska jag ta en dusch och en huvudverkstablett.

Billionaire - Travie McCoy


typ duktig kille, bara 13 år!


rebecca
i mina drömmar, in my dreams, en mis sueños

lill-lördag

tänkte ba slänga in ett snabbt inlägg. Skolan va helt okej.
Dagen igår sög typ, as trött och sur.
Nu kommer pappa snart med min moppe, sen hämtar jag carra så åker vi och kollar på hjälm.
när jag och carro cykla hem från skolan nyss så svängde vi in och köppte godis tihi, de satt inte alls fel.
hörs säkert ikväll.
tjing!

/matilda

googlebild

hej bloggen!

tja. klockan är 22.03 och jag ska soova! fasiken va duktigt av mig. var dödstrött imorse så måste sova tidigt idag. dagen har varit riktigt jäkla bra, var i skolan som vanligt. sen så hade jag muntligt nationella i matte. vilket gick riktigt bra och fick även reda på mitt sammanlagda betyg av alla nationellaprov i matte som var VG! överlycklig.. sen fick jag även reda på betyget på hemkunskapsprovet vi hade för länge sen. fick MVG! wiiiiiiiho, ännu mera lycklig! fick högst poäng i hela klassen, förlåt gillar inte att skryta men ibland måste man. haha detta händer INTE ofta så that's why!

sen hade vi hemkunskap... jag och matilda bakade vaniljbullar som blev riktigt jäkla bra! goda som fasiken! nej nu börjar jag bli trött, ska svänga förbi facebook och kolla om nått nytt hänt sen sova. hare!

rebecca

music is my religion now

..What's behind the door
Are we too scared to knock
Did you pull the trigger
Did you hear the gunshot
Will we ever ever rise above
Will we ever follow through in this path called love
Oh Mama please take me back to my youth
Where I never ever had any holes in my parachute



/c


calvin klein . ckin2u

juste, pappa kom hem från barcelona idag. kom hem med den här parfymen åt mig!
en glaaaad rebecca går och lägger sig, tjing!


..........!

heej! kom inte på någon rubrik som ni ser..
sitter och nästan somnar över datorn. så jag ska gå och lägga mig nu, måste ta igen alla timmar sömn som jag missade i helgen haha! skolan idag skrev ju carro om, så jag kan väll säga lite kort om långhelgen..

började ju i onsdags, efter skolan drog jag hem till mamma.. umgicks med carro och op. sen i torsdags så gjorde jag inte särskilt mycket umgicks lite med mamma, var och kikade lite på hälla+stan. sen på eftermiddagen drog jag hem till op. fler kom dit under kvällen typ, carro torelli tobbe josse o sarah. i fredags kom tjejerna till mig vi bakade en tårta till jesper som fyllde år förra veckan (9 maj). sen fixade jag mej sen drog vi till op för att fira jesper. vi sov kvar hos op ett helt gäng, men det blev inte många timmars sömn.. haha med tanke på att tobbe roade sig med att skrämma livet ur oss. på lördagförmiddag drog jag hem, och tog det lugnt, fixade mig på nytt och packade om väskan för att senare dra på grillkväll hos op. även den natten spenderades där. tack och lov att man fick sova i världens skönaste säng + att man fick sova några timmar iaf. sen i söndags tog vi de lugnt och kolla på skräckfilm och låg i soffan hela dagen. höll på i en timme att fixa med ljudet och hänga upp lakan för fönstrena. sen åkte jag hem till mamma och sov kvar tills måndagen.

det var väll de, nej nu är jag dödstrött!
rebecca


härliga måndag!

as bra måndag har de varit!
först va de skola, fick ju åka vid kvart över ett, för att åka på de där "mötet" elr va de va. De va väll helt okej.
Sen gick jag på stan helt själv och kika runt ett tag, haha mobbat. Sen kom Erica, vi är alldeles för dåliga på att träffas. Gick runt lite käka och lite sånt. Sen skjusa jag henne en bit och jag cykla hem. Hann bara hem i tjugo minuter eller nåt, sen cyklade jag till natha. Umgicks med dom där.
Och vädret idag, fyfan va underbart!
Har precis kommit hem, ska lägga mig på spikmattan sen sova.
vi höres väll imorn antar jag :))


jag & erica, 2008 elr nåt?

/matilda


empty

halva dagen inne, halva dagen ute.
typ halva klassen fick åka ner till stan idag och fika samt träffa någon och svara på hälsofrågor.
men vi som blev kvar(haha) vägrade jobba så tillslut vi gick ut i det fina vädret med fika & planerade skolavslutningen. yes and no feelings.
kom även fram till att jag och matte ska vara med i juryn i låtskrivarfestivalen, haha! blev vinnaren av kronan vi singla (matte var redan vald, de skulle vara en tjej och en kille). det stog mellan mig och rebecca, förslag las på att fightas ist men nje ;) haha.

sen tog jag cykeln till stan..
1/100 prov på moppeskola skrivet [x]
kollat på den ev. avslutningsklännigen [x]

ska göra annat nu, hejs. /c


Op tar sina konsekvenser efter hon hade gått john på nerverna, haha...


snabbt och kort

tjenare! kom hem till pappa idag efter skolan, med mina tre feta väskor. nu ska jag dra iväg med min bror och kolla på hans fotbollsmatch! nicenice, vi hörs väll när jag kommer hem igen. kanske skriver en bibel om helgen också. har typ bott hos op hela helgen och hälsat på mamma lite emellanåt. nej, måste kila nu!

rebecca

kanye west - homecoming

Inte gjort något vettigt alls idag. var väl då jag åkte och hämta ett par skor jag glömde hos mamma, hur storslaget det nu va.
Tvättade moppen också, justja!

Precis innan jag började skriva här satt jag och kolla på bilder i datorn.. alltså ni (speciellt inte ni som går i min klass) kan inte förstå hur mycket jag kommer sakna min 9. Förstår nog inte jag heller riktigt ännu, förens typ eftermiddagen den 10 juni... shit.

Ska kika på facebook lite, sen ska jag också sova.
Blir nog att cykla imorron till skolan, det skulle bli 20grader med moln typ. fick ni väder prognosen där också haha.
natti,natti.

"allt som händer just dig, händer just dig för att just du klarar av det"
inte glömma, inte glömma, inte glömma..
/carro

söndag -.-

as mysig kväll igår, toppen väder & toppen människor, kan inte blir bättre!
grillade och såntdära. Åkte me carro hem vid tolv, skönt att få sova. Igår natt sov jag kanske 2 timmar max?
idag äre söndag, alltså skolan imorn :||| inte alls taggad.
Blir väll en vanlig "tråk" söndag idag. Slappdagen.
Kommer förmodligen lite bilder senare.
/matilda


trevor hall - ghosts

I remember back, back in the day
When the sunshine smiled as the children played, I say
I remember when it was so pure
Hearing melodies through the bedroom door
Making beats in the basement
Tasting all the magic harmonies and flows that we were chasing
Turning fantasies into realities
Oh we were lost in dreams
We had all the keys
And now it seems we can't pick the lock
Kind of like a flat line, I need a shock
What's behind the door
Are we too scared to knock
Did you pull the trigger
Did you hear the gunshot
Will we ever ever rise above
Will we ever follow through in this path called love
Oh Mama please take me back to my youth
Where I never ever had any holes in my parachute

Why do they make this pill so hard for us to swallow
Treating us as if we are ghosts, as if we're only hollow
Oh yea but we sing today and we�ll sing through out tomorrow
Because our fire it burns, it burns up all your sorrow

Flip the tape deck, microphone check
Turn up the volume, how loud can we get
Show the man that we're not going under
Never gonna sleep, never fall into a slumber
No matter what the poison is you feed
Any sickness oh we got a remedy
Don't you know we are the roots that hold this tree
Feeding the branches and all of its leaves
Love and truth shall always prevail
Raise them high and we will set sail
No ocean to wide, No mountain to high
Our feet on the ground and our heads in the sky
Oh yea we are soldiers of the pure
Have you had enough
Do you want more
Read another chapter of this folklore
You never sang a song like this before


. carolineolofsson

matilda

kvällen igår blev lyckad, orkar inte berätta, de kmr säkert ngnannan skriva om.
Håller iaf på att göra mig i ordning för ikväll blire grillfest hos Op, soft! älskar vädret.
Va för varmt för att sitta och platta håret, så fläkten fick rädda mig haha!
Ska snart traska till carro sen tar vi moppen iväg. Kvällen kommer blir grym, kan inte bli annat med alla underbara personer.
hare!

pyss

matilda

sitter och taggar inför ikväll, martin-du är så yeah yeah, wow wow :D
hahah kvällen
ska bli bäst.

hare bra!

Whataya Want From Me - Adam Lambert

hellu!
har inte haft någon tid för bloggen alls!
i onsdags va de först prao, typ ingenting att göra, helt värdelöst. Hem och packa sen åkte jag till borlänge till min far.
Hann bara hem och käka sen åkte jag hem till Elin där va Amanda också var, va där ett tag. Sen gick jag och Amanda hem till hon. Kom nåra, så kika vi film, elr dom kolla jag sov mest haha :) 
sen när dom dragit somna jag på dirren, lagomt trött efter praoen. Vi sov i ett kålsvart rum utan nå fönster, gissa om iaf jag sov bra? shit! hennes mamma väckte oss vid 2. Sen sega vi igenom dagen.
Pappa kom och hämta mig sen åkte vi hem till sandra en sväng sen hem igen. 
Imorse provkörde jag moppen, sen tog jag tåget hem till västerås igen.

Äntligen har jag iaf kommit iväg till borlänge, blir inte så ofta nu för tiden tuvär, har ju fullt upp på helgerna.

Ikväll blir de iaf fest hos Op, ska fira jesper. TAGGA!
Ska bara duscha och packa om sen drar jag och carro till becca.
Hörs imorn elr nåt.

/matilda

godmorgon

sitter och lyssnar på musik. har precis ätit frukost. vaknade klockan 9.00 av mitt alarm men stängde av det och somnade om till klockan 1 istället. haha great! tror jag behövde dem där timmarna.. satt uppe till två inatt och kämpade bort mina lösnaglar. så nu har jag inga längre :'( känns tomt och naket! ska skaffa igen, så fort jag får pengar till det. så nu måste jag börja fixa mig, och framförallt fixa mina egna naglar, typ helt förstörda.. sen efter det så packar jag och drar mig mot op. sen får vi se vad som händer under dagen. hörs sen!

/Rebecca

haha hittade massa gamla bilder på mej, carro och chanel! haha fyfan va man har förändrats..






usch haha!


nattbloggar

tjenixen, börjar bli lite trött nu. så ska väll alldeles strax dra mig uppåt mot sängen min. dagen har väll varit rätt så lugn, började med att sova till 11, sen vid 1-2 nångång åkte jag, mamma och mats till hälla sen stan (som jag skrev tidigare) det ända jag fick med mig hem var ett par svarta tygskor. men bättre än ingenting! ;) sen åkte vi hem och käka, sen skjutsa mamma mig till op. efter en stund kom även carro. vi ba satt och sega och snacka, sen kom torelli. sen städade jag och op hennes rum haha! rent blev det iaf! sen kom även tobbe, josse och sarah. dem lagade mat och käkade sen strax efter nio drog jag och carro hem till mig. vi spela buzz sen drog carro och jag käkade. nu har jag setat här ett bra tag, men ska dra mig uppåt precis om 5 minuter!

vill ha vill ha vill ha


den första (stickade) tröjan, vill ju dock carro också ha. själv är jag inte så mycket för att bry mig om vem som har vad och blablabla.. men sant att det kanske inte nice och komma lika tröja. får väll vänta tills gymnasiet haha då går vi iaf inte i samma klass. sen t-shirten längst upp.. hittade jag på chicy.se. gillade texten, tror fan jag köper en sånn. dock har man INGA pengar i sommar. sen den ljusblåa längst ner, såg en tjej på stan idag som hade en sånn, och den var rätt fin. men såg att den även fanns i en mörkare blå färg (marinblå) så kanske blir den istället.

/Rebecca

trevor hall - well i say


nice.

längtar till imorgon. till imorgon eftermiddag ungefär.
jag har tråkigt, farligt tråkigt
min mobil är där nere, jag vågar inte gå ner och hämta den. för långt till lysknappen från min dörr.
ska fortsätta min konversation via kommentarer på fb nu
hej.    caroline

torsdag

hej
nu tar jag en dusch och fixar mej sen blir det ut på shopping med mamma!
får se om jag spenderar några pengar, vill ju ha dem till mobil men vi får se.

det är väll dagens planer hittils + att jag förmodligen träffar op vid tre nångång. får se vad vi hittar på men nått kul blir det nog! tjing

/REBECCA

yes please

hello! håller med carro där, känns jättefel att inte träffa klassen i veckorna. kommer bokstavligen avlida i gymnasiet utan min klass. fyfan! hoppas verkligen jag får en rolig klass.

dagen har varit toppen, sista dagen på praoen. så min chef gav mej en stor cola, en chipspåse + att jag fick plocka en fet godispåse. så efter jobbet åkte jag och mötte carro, vi drog hem till mig. sen drog vi till op, där vi satt en bra stund och snacka och käka upp min lön (haha)!

sen hem och käka och sen ut och åka med carro sen åkte jag och mamma och hämtade kläder hos pappa. nej nu ska jag ta och fixa mig sen sova! see you, ciao

/rebecca



yes please!

freedom fighter, for real

jag har glömt att ta upp det, jag hatar bilden på mig.. där uppe i headern (haha)
..haft en bra dag?  jag har haft de! Gudshus som nämndes i förra inlägget var ett internskämt, Op's hem är Gudshem.

Egentligen hade jag inget att skriva, ville bara göra det. Hade jag något speciellt att skriva om skulle jag kunna skriva sidor, jag vet inte varför. Kanske har tråkigt.
Innan inlägget spårar ut totalt ska jag avsluta. Jag läntar tills på fredag, faktiskt känns det ovant att inte träffa klassen i veckorna.
godnatt /c


CO

sitter i Gudshus nu med rebecca, åkte hit efter jobbet typ, bara en sväng förbi becca först OCH det var en jävla tur det, för vid på en parkering jag åker förbi påvägen hem stog det civilsnutar och kolla moppar, pjuuh :)

när Op måste dra ska vi också dra, fast jag vet inte vart haha.
idag var det det sista dagen på praoen, yess! har ledigt i fyra dagar nu, och på fredag ska vi fira Jesper :D

ska va mer social nu, heeejs!
/caroline

Prao

Sitter i lunch rummet nu, har käkat upp min gooda mat;) klockan ett börjar jag igen! Sen är de bara några timmar kvar, yesyesyes. Nu ska mattias ha mobilen, hejs. /C

12maj

nu blir de sista dagen på praoen.
hörs!
/matilda

nothing's ever gonna feel as right as those summer days and nights

ska lägga mig och läsa mina böcker nu(!) få se om jag drar dit imorron & gör prov..
såg armbandet (bilden) på kenzas blogg, jag vill också ett sånt!
fast på mitt ska de inte stå något namn, utan något som berör mig.
godnatt läsare /c


mT

ojojoj va helt slut efter praoen igår, idag med föresten. men fick lite tid över att blogga.
Träffa tjejerna efter praoen, sen gick jag och carro hem till natha en sväng. Sen har jag bara städat lite på mitt rum.
Praoen är faktiskt ganska kul, elr kul och kul.. men de funkar :D  fötterna värker efter en hel dag där kan jag lova..
sitter och lyssnar på musik och bara har de bra just nu. Ska väll lägga mig och somna till tv:n, fundera på att lägga mig på spikmattan ett tag först, va ett bra tag sen nu.
Aja först och främst ska jag packa lite och ringa ett samtal till min käraste pappa.
Hörs imorn om vi har tur.

puss

FIX & TRIX

tjenare! nu har jag ändrat ännu en gång här på bloggen, blev som designen vi hade innan fast andra färger bara. gillade inte den förra. så himla krånglig att ändra på och så. själv tycker jag att den här designen ser bättre ut. lite lust att ha menyn på andra sidan (åt höger) men orkar inte lära mig det nu. antar att det är lite krångligare.

nej nu ska jag gå och hämta ett stort glas vatten! sen sova, hajdo

/rebecca

tisdag

hej på er! klockan är väll endast kvart i nio och jag sitter i sängen nyduschad. kom hem för två timmar sen. då åt jag mat och kollade på simpsons med min bror. sen bäddade jag sängen och hoppade in i duschen. nu sitter calle och jag och kollar på 112 på liv eller död. fast nu äre paus, sen ska jag kolla lite bloggar och kika lite kläder på internet. fast nu börjar det igen.

ciao/rebecca


travie mcCoy - billionaire

tjaa! jobbade 10-4, heelt ok tider! imorron är de samma tider sen är det slut, yes.

rebecca kom och mötte mig så åkte vi tillsammans hem, köpte godis sen kom matilda. när rebecca åkte hem så gick vi ut.
gör ingenting nu, ska inte göra någonting heller.. eller jo, läsa moppeböckerna:( fast de kmr kännas skönt att köra lagligt sen, inte bli  skraj för snuten ifall man stoppas.
ska läsa lite bloggar.
pysokråm /caroline


favorit i repris

b b b boys
lägg märke till blickarna



UPDATE BY REBECCA

hejhej! nu börjar jag bli trött, men känns som om jag vill vara vaken bara för att jag vill hitta inspiration. vill shoppa men vet inte vad. elr jo jag vet att jag vill ha en mobil och en digitalkamera. och kläder och det är dem jag behöver inspiration till och så vill jag klippa mig. har fått för mig iaf... att nästa gång jag klipper mig så ska de bli mer förändring än vad som hänt med mitt hår på jävligt länge.

jag ska dra till med en riktig jävla snebena! jätte sne ska den vara. sen så ska carolina (min frissa) få göra så att det håret som ligger på den sidan som har mest hår (kan inte förklara bättre haha) det håret ska bli typ uppklippt och stripigt(?) haha. tänk er en sidecut fast den sidan som brukar vara rakad har fortfarande hår. raka skulle jag aldrig våga. skulle inte passa i det heller för den delen.

i mitt huvud ser det skitbra ut, ni fick säkert en skitkonstig och ful bild framför er när jag försökte förklara men det var svårt (haha) så om det blir av (har ju en tendens att ändra mej hit och dit) så får ni se då hur jag menade!

här är mobilen och kameran jag funderar på....
men har ni andra förslag får ni gärna komma med dem, eller om ni har kommentarer om dem jag funderar på. har sånn jävla beslutsångest (som alltid)!

      




tune robbers - mad world

min första dag är också avklarad på praoen, hehe! jag plockade upp varor.
efter åkte jag med mamma ner på stan, hon skulle klippa sig. sen åkte vi hem, käkade och nu sitter jag hos pappa.
längtar lite tills imorgon, min moppe ska bli använd! haha. har ju egentligen inget förarbevis än, men jag ska göra proven i veckan tror jag.. eller nästa. måste ju kunna skiten satt jag fixar't på dirren lix hihi.

ska göra någonting annat nu, bjuder på en bild också. tjing



fint med datumet där i hörnet haha
/caroline


PRAO - Dag 1 avklarad!

tjenixen! idag var jag första dagen på praoen. gick väll rätt så bra. rätt nice tider har man också, 9 till halv 4. plus lunch typ vid tolv. förra året har jag för mig att jag hade typ 8 till 4. vilket är en och en halvtimme längre. så tummen upp för de!

just för tillfället ligger jag i sängen med  datorn i knät och har sjukt ont i huvudet. ska knapra i mig en huvudvärkstablett. sen vid halv sju möter jag och pappa, mamma nere på stan för att fixa nytt pass. drar ju till turkiet i mitten av juni. och mitt pass har gått ut. wooupsie!

men vi hörs antagligen nått ikväll också, ciao!
rebeccarebeccarebecca

låt musiken på nått sätt ge dig styrka




på väg hem!
childhood armbanden får bli nästa månad eller nått
/c

1år sedan





/m

gavin degraw - more than anyone

japp, va på stan på eftermiddagen.
sen åkte jag hem till pappa och Op kom, hon skulle få hjälp av pappa me moppen.
sen hade vi race, haha nej men, vi tog mopparna hem till mamma.. snygga som vi är har vi precis likadande moppar och hjälmar! fast olika färger på hjälmarna iofs.

nu ska jag keeka fruktsallad, sen duscha sen sova. typ.
ska praoa imorron, haha jag vill inte.
ta hand om er!!
/caroline

händelserik söndag

kvällen igår blev helt klart lyckad. För dom som undrar så finns de bilder på facebook.
Vaknade upp brevid lilla beccis, fixa lite sen åkte vi till dansuppvisningen, gick väll sådär, men vafan..
Sen åkte vi hem, Liam, Natha & Sam kom. Blev lite grillning och sånt, lite bus med lilla Liam också, gullungen!
vid halv fem åkte jag och becca ner till stan, träffa carro där också. Vi kollade på världsrekordet i vertical run, en kille som sprang nerför skrapan. Jävla massa folk va nere för att se de.
Sen har jag bara hunnit hem och tagit en dusch.
Imorn börjar praoen på ica haga, ska väll bli kul hoppas jag.





/matilda

I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night

jag och carro tog en promenad till hälla va skönt att gå, mindre skönt att de regna och blåste. Jag köppte ett par örhängen och ett par nylonstrumpbyxor. Sen gick vi hem igen, när vi nästan va hemma hos carro så kom jag på att jag glömt kolla storleken på strumpbyxorna HAHA typiskt mig, så jag hade råka köppt typ storlek 42, HAHA. Jag skulle ha dom på mig ikväll också.. som tur va hade jag andra hemma :)
becca kom hit sen har vi lagat mat, och käkat, sen fixat oss. Nyss drog hon, för hon måstade fixa lite grejs.
Så snart ska jag bara sminka mig sen kommer carro och hämtar mig sen becca. Sen blir de party hela natten lång.
Ska upp tidigt imorn på dansuppvisning, kmr va sliten, haha.
blir nog inte mer uppdatering för oss idag inte.

nu dunkar jag musik och taggar inför kvällen.
CIAO!

/matilda

inte stormförtjust direkt

tjenare, som ni ser så har vi en ny header. själv tycker jag den är sådär.. men bättre än ingenting. så den får vara lite tillfällig! sitter hos matilda nu, carro är påväg tror jag. om tre timmar åker vi till sanna, så vi börjar väll fixa oss om en stund. nej, nu ska vi kika tv! ciaociao. rebecca


tog ba en bild!

matilda

blir nog ingen grillning, blir nog fest istället.
Nu blir de promenad me carro.
ciao!

GODMORGON GODMORGON GODMORGON

sitter i sängen, och har precis ätit frukost. ska ta en dusch och fixa mig sen tar syster och jag bussen in till staden. ikväll hoppas jag på att något skojsigt händer vilket det troligtvis kommer att göra!

men jag uppdaterer nog kanske senare under dagen, skulle typ ba skriva att jag lever.
ciao rebecca

 
visste inte att gossip girl blair sjunger, jävligt bra också!

8maj2010

godmorgon!
blev väckt typ 3 inatt av min älskade syster.. för att hon inte hade nåt att ställa alarm med!?
kunde inte somna om på ett tag igen ba för jag va så arg.
Sen imorse kom hon in med min mobil vid halv tio så jag vakna igen, kul! sen smällde hon igen dörren så mitt hantag flög ur, så nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma och öppna min dörr haha :( dramatiskt morgon.
Är iaf ganska pigg nu, tur de!
förhoppningsvis blir de grillning med dom
allra bästa idag.
nu tror jag mamma kom hem, så hare bra, jag skriver sen.

/matilda

fredagsmys

hej bloggen! är så jäkla trött just nu så det får gå snabbt det här. dagen var väll bra, gjorde inget ovanligt i skolan. åkte och hämtade moppen från servicen efter skolan, sen åkte jag hem. hade dealat lite med pappa,  jag skulle städa hela lägenheten så skulle han betala klasströjan. så jag åkte hem och städade. storstädade!

sen lagom tills jag var klar kom pappa, calle och nathalie hem. vi käkade tacos och sen åt vi godis och myste framför tv:n. nej nu ska jag sova är gal1 trött!

ciao rebecca

fredagsmys

skolan idag va faktiskt ganska kul, dagen gick fort iaf. Var ner på stan en sväng och lämna in ett CV. Sen åkte jag hem, helt jäkla slut, somna till en stund tror jag? har haft en riktigt lung och skön fredag.
Kommer fan inte ihåg senast jag hade en sån här lugn och oplanerad helg, haha skönt. Enda planerna är grillning imorn och dansuppvisning på söndag :)

konfa"festen"


1år sedan, saknar't! =')

nu ska glo tv sen får vi se om jag somnar elr så, trött som fan!
harebra!
/matilda

Send some guidance from above, please

yes, äntligen fredag!
imorgon kanske vi ska grilla, eller ja, vi ska det! men vi vet inte riktigt hur,när,var ;)
& ikväll ska jag inte göra någonting, inte på söndag heller tror jag inte. de blir lungt lixåm

idag i skolan var de idrott, hopp&lek. haha ja..
och på bussen hem var nog både jag och alice trötta, fantiserade och skrattade.
vi hörs ikv, ska gå på jakt efter hemtelefon nu!
hejsvejs



a, ni ser ju datumet!
lollo, emma, rebecca, matilda, jag & alice
..vem sitter på alice rygg? haha

.caroline


matilda

skolan idag, som alltid.
engelskan är äntligen över.. behöver jag ens säga hur de gick? SÄMST! men vem orkar egentligen bry sig :)
efter skolan tog jag bussen till natha direkt. Äntligen fick jag träffa henne! fick en adidas tröja från turkiet också ;)
va där och åt och sånt me dom, sen gick jag hem och städa. Pengarna behövs..
sen har jag inte gjort nåt speciellt.
REDAN FREDAG IMORN! den här veckan har gått as fort, skönt!
ska lägga mig och glo på tv, sen sova i tid!
ciao!


bästa Du!

hey soul sister

hello folks! sitter och lyssnar på musik, ska kika lite på ikeas hemsida haha. nämligen så ska vi flytta till hus. och jag får äntligen ett eget rum! har delat rum med min bror i... 8-9 månader kanske. men det har funkat fint haha. trotsallt så sover man ju bara i sovrummet (egentligen) men jag spenderar istortsätt all min tid hemma i min säng, med datorn. men ska bli så skönt att få ett eget krypin haha! shiiit vad jag kommer spendera timmar där. kind of egen ingång också om jag vill. sen får jag och brorsan ett eget litet tvrum precis utanför mitt sovrum, så då kan jag ligga och kolla film sena kvällar utan att calle ska vakna. nuförtiden har vi ju tv:n i sovrummet så nu kan jag bara kolla fram tills han ska sova. soooooooft!

nej men jag ska väll kika på en fet jäkla spegel, en byrå och lite småprylar, möjligtvis en sänggavel om jag bestämmer mig för att ha det. nog om det, engelska nationella idag då, gick väll rätt så bra endå. var sjukt nervös innan men när man väl kom igång och snackade så var det inte så jobbigt.

nej nu ska jag väll hitta på annat, juste ikea.se!
ciao rebecca


det måste ju vara han

BROTT OCH OLYCKOR 5/5 (VLT)

Västerås. En ung kvinna har polisanmält en man för sexuellt ofredande. Mannen brukar, enligt den unga kvinna i övre tonåren som gjort anmälan, åka buss från centrum ut mot de västra stadsdelarna, och där göra obscena gester mot de unga kvinnor han får ögonkontakt med. Flera unga kvinnor ska ha drabbats.

många av våra bussresor från västerskolan fick vi tillbringa med en stirrande gammal gubbe, som flörtade och höll på och äckla sig. det måste ju vara han som blivit anmäld?! och var det inte oss han höll på och flörtade med så satt han och stirrade på någon annan ung tjej. äckligt var ordet!



jag försöker vara den som aldrig ger upp, aldrig ger efter, aldrig är dum

olika situationer har olika favoriter!
satt och kollar igenom alla listor på spotify, sen iTunes och lite på youtube. blandat äre

wizdom - det är ofattbart
Isasha - don't you know
a-lusion - between worlds
niprone - you and i
promoe - up
ken ring - välkommen till en ring


rubriken är från låten längst upp!


gammal bild nu
/C

tell me it's possible

somnade fort igår, rätt så tidigt också:) vaknade först fem imorse, sen sex sen gick jag upp sju! haha

tror de är eng. nationella idag?
efter skolan ska jag till axelssons, går numera i två skolor känns det som.. men den ena tar väl slut innan den andra får vi hoppas haha.
ska borsta tänderna nu, så jag hinner i tid.

& förresten, idag fyller en del av min bättrehalva år! 17 feta
ni ska få se bild sen
tjingtjong

Im scared, and I cant stop thinking about it.. damn!

tjenixen! drog precis igång andra avenyn, sista avsnittet! :'( sen ska jag sova, men nu måste jag skynda mej för nu börjar det. kan ju pausa iofs men har icke tid med det. no nationella idag gick väll helt ok tror jag, kändes iaf okej. borde räcka till ett g åtminstonde. nej nu ska jag nog kila, kanske hörs efter!

puss, rebecca


ibland förstår jag inte hur jag orkar..
en fet jävla suck! och nu är jag rädd och
orolig, mina tankar får bara INTE vara sanna!


ösjbgdfbjg

kan inte skriva normalt, jag blir arg. jag är arg.
världskrig hemma, älskar't
naaaaat
/c



matilda

tror ni de blev någon egelska muntligt idag? NÄE!
nu ska de bli imorn ist.. inte för jag vill ha de, men de är skönt att ha de över..
aja hade no idag iaf, gick ju som de gick, men aja :)
fick sluta vid tolv, vi drog till kunskap och hälsa på, sen stan en vända. Och sen har jag inte gjort nå speciellt. Är sjukt trött!
natha är hemma :D:D:D men hon hade inte sovit nåt så förmodligen ska jag dit imorn istället, wiiho!
har verkligen inget att skriva, kanske skriver sen.
puss


allt&ingenting

skolan idag som vanligt.. tror ni de blev nå muntligt i engelska? NEJ. Vi ska ha de imorn, får se hur de blir.
Efter skolan åkte jag ner på stan och fyllde på busskortet och köppte en bh, sen hem. Åkte me mamma till ica haga och fixa prao tills nästa vecka. Så måndag klockan 8 kmr jag stå där helt nyvaken typ.. aja skönt att ha de fixat iaf.
Sen har jag lagat mat me mamma. Och resten av kvällen gick åt att försöka välja ut bilder som skulle läggas ut på facebook, gick inte så bra, blev fan typ 50 bilder -.-

kan ju säga att jag saknar min syster så inihelvete mke, hon kommer hem från turkiet inatt, och jag ska träffa henne så fort jag bara kan!! jävligt tomt äre. Jag träffar hon typ minst 2 ggr i veckan och nu har jag inte sett henne på över en vecka :| sjukt jobbigt!

ser verkligen, verkligen, verkligen inte fram imot skoldagen imorn, först har vi två och en halv timme NO nationella, tänka er sitta stilla helt tyst i två och en halvtimme :| vet att iaf jag och carro har problem me de. kmr få ryck där inne. Och provet kan jag inte heller så de känns super :)))
sen när den där skiten är klar så har vi jävla muntligt i engelska NP på eftermiddan, dom tar död på oss!!
aja nu ska jag iaf lägga mig och se på tv sen sovasovasova, och hoppas på att jag råkar missa mitt alarm och sova bort morgondagen =D
kul att de här blev en bibel.    godnattt!

/matilda

ken ring - välkommen till en ring

Välkommen in till ingenting.
Välkommen hem till Ken Ring.
Välkommen in till ingenting.

Välkommen in till en ring.
Ett svart hål, jo.. dethär vi kallar för ingenting
De kanske blir en liten väckarklocka som ringer.
Det är kanske ringen på ditt finger.
Det kanske finns nått som gör att du hinner.

Om det är något som kommer ta dig från detta hål,
så är det bankrån eller kanske en liten son.
Finns ingen framtid, känns som ingen kommer lyckas.
Dethär är musiken som på nått sätt ger dig styrkan,
att fortsätta klampa, gå mot vår regering.
att sätta stopp för det jag kallar en förnedring.
hiphop.. Jag svär, det finns inget bättre.
Jag tvingar dom att lyssna på allt som vi har sett, bre
även om dom aldrig kommer fatta det jag spelar,
bara du och jag bror, vi vet vad jag menar.
Denhär skivan är för dom som alltid kämpat,
väntat och längtat på att nånting ska hända.
inget kommer ändras, det är nått som är säkert,
jag tittar upp mot världen, knäpper upp weedbagen.
Jag måste ta ett bloss innan negern går tillbaks i ringen..
nästa kampen är mot staten, och jag vet, jag vinner.
Och tro aldrig jag ändrade mitt budskap,
allt sitter kvar, jag svär, i hjärtat har jag snuthat.
Platta nummer 10, välkommen in till ring.
ett svart hål, yo, dethär vi kallar ingenting

Välkommen in till en ring, (det är dehär som vi kallar för ingenting)
x4
osv osv osv


egentligen borde jag faktiskt få vara ledig 2v efter den här veckan, shit vad. jag. är. trött.
/c

come free my mind-anthony b

godmorgon!
fint väder idag igen,
GILLAS!
har väll engelska NP muntliga idag, dom drar ut på de hela tiden. Och ja.. de får gå som de går, haha!
skriver väll ikväll.
Hare bra!

/matilda

mama-gyptian

har inte haft någon tid alls till bloggen i helgen. Fullt upp!
Valborg blev helt klart lyckad!

I lördags tog jag och mamma tåget till stockholm vid tolv, gick runt på stan hela dan, hann inte köpa så mke, min häl värkte och tiden rann iväg. Men fick med mig två par tights/leggings och en tröja. Myspys att umgås med bara mamma, inte ofta man hinner med de nu för tiden. Vid 6 va vi i lokalerna på körslaget, blev en trevlig kväll där, så jäkla synd att inte team picasso vann, dom va fan grymmare än moraeus... jaja shit samma :) 
Va väll hemma vid 12-halv 1. Somna på dirren typ, helt slut! 
att få sova ut på söndagen var verkligen behövligt.. spenderade söndagen med C&R, sen på lifecenter. 

Idag måndag:
skolan, cyklade dit, sen hem till becca, bakade m.m. Åkte hem och bytte om, dans, en snabbis till vallby, hem, käka, dushca, och nu sitter jag här, ska snart dejta kudden. 
ciao!


tvillingar (L)(L)(L) HAHA tuffa vi vet (H)!




föresten för er som undrar så kommer de inga bilder från valborg här på bloggen, men på facebook kan ni se dom. Dom kommer förmodligen upp imorn!

/matiilda

it's way too much

måndag, underbara måndag *host
haha, nej.. ni skulle vart med idag på lunchen! jag, Rebecca, Matilda, Cornelia, Amanda och Op skrattade tills vi hade andningsuppehåll allihopa haha.

någon timme sådär innan vi sluta åke jag och Op till körskolan, vi ska skaffa förarbevis! tanken är så iallafall ;)
vi var där i två timmar, fick lyssna på allt från hur man sitter på en moped (HAHA) till straff för de & de.

kom hem efter det, firade min låtsaspappa och nu sitter jag och kollar på hollywood fruar!
pysåkrom /c


sunshine-anthony b

ska snart cykla till skolan, får sällskap av becca. ÅHHHH man blir så jäkla glad av vädret alltså!!
hörs senare!
/matilda

happy birthday lifecenter!

hej och hå och hallå!
kom hem för en stund sen, har varit med matilda, carro och carros familj i konserthuset och firat lifecenter som fyller 10 år! för tillfället sitter jag och dunkar musik i väntan på att mamma ska komma hem och färga mitt hår. fast nu blev jag hungrig så jag ska allt gå och laga lite mat.

see you ciao rebecca


(döskalleringen jag köpte för några dagar sen. från glitter 79:-)

en blogg utan header är en blogg utan ansikte

vi måste fixa en bild, som kan bli en ny header. bloggen kommer se så mycket bättre ut med en header, mer färger och mer liv behövs! så mina förhoppningar för dagen är att tjejerna kommer hit och vi går ut och fotar lite. och kanske råkar ta en bild som blir bra. en bild som passar som header.

jaja, gårdagen var väll gr8! jag och carro började med att åka och köpa kebab, sen hem och käka och sen kastade vi oss framför tv:n med godis och vaniljcola och började först med att kolla på ciaobella sen var det körslaget sen kolla vi på the nanny diaries! super bra alla tre, men synd att inte team picasso vann!

nu ska jag ta en dusch och fixa mej, sen ringa tjejerna och fråga om dem vill komma över en stund. ikväll så färgar jag håret förresten, typ mörkare brunt med liite rött i. hoppas på att det blir bra! ciaaaaao.rebecca

 

unclear sky

myskväll hos min kereste vän!
kebab, godis & vanilj cola, å mktmkt skratt!
ilöövya

ska kika klart på filmen nu, the nanny diaries
hejs   .caroline


big big world - emilia


ooh, ska ha
/c

saturday

tja, sitter och kollar på wipeout. har precis städat mitt rum och bäddat rent i sängen. förhoppningsvis kommer carro snart och då tar vi cykeln och åker iväg och köper kebab i think! jag är skithungrig, har inte ätit nån lunch än så jag hoppas hon kommer snart!

 
haha före och efter! min städning var behövlig.
ciaaaaaaaaaao/rebecca

lördagmorgon @ carros place

hello people! sitter hos carro nu, har precis fixat mig. snart åker jag hem till mej medans carro åker och firar carl-göran (hennes mormors man). sen kommer hon till mej efter de, så de blir nog myskväll hos mej ikväll med godis och körslaget haha. nej det blev bara en liten uppdatering nu för jag måste gå och borsta tänderna.

förresten så blev valborg riktigt bra! tack alla som var med, för en riktigt kul kväll!
kram /rebecca


jag och bästavän! (haha) ♥


full ös medvetslös

blev helt klart en lyckad valborg igår. vi va ungefär 11pers som cyklade från bäckby ut till tidölindö haha, lite kul vare. Vissa hade de bra och åkte bil dit. HAHA! sen blev de iaf partyyyyy:D kommer väll bilder sen som kan tala för sig själva haha :)


vid tolvtiden går tåget till stockholm me mammsen, det bli shopping sen har vi v.i.p på körslaget haha 8-)
kommer hem sent, så blir nog inge mer blogg. Får höras imorn. hare!
/matilda

RSS 2.0